Krajcer odkazuje vláde: Hanba vám. Babrákom aj politickým cynikom
25 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Viaceré strany sa riadia len tým, akých voličov chcú získať a koľko je medzi nimi antivaxerov. Nech idú do čerta s takou politikou. Preberajú na seba zodpovednosť za tie tisícky mŕtvych, z ktorých mnohí umrieť nemuseli. Hanba vám. Babrákom aj politickým cynikom…" Citát Daniel Krajcer

Daniel Krajcer si myslí, že lockdown, ktorý vyhlásila táto vláda je babrácky. Krajcer tvrdí, že táto vláda už ani poriadny lockdown nevie urobiť. "Covid sa predsa najviac šíri na pracoviskách a v školách. Je jasné, že vypnúť ekonomiku úplne nemôžeme a kvôli pracujúcim rodičom sú dôležité materské školy. Nech mi ale niekto vysvetlí, prečo nemohli prejsť na dištančnú výuku na 2 týždne školáci na druhom stupni a stredoškoláci?" Pýta sa.

Krajcej ďalej poukazuje na SaS, ktorá uplatnila právo veta. "To v akej veci si tu nejaká politická strana uplatňuje právo veta? Veď situácia je už horšia ako v druhej vlne, keď boli školy zavreté úplne. Nehovoriac o tom, že ministerstvo školstva nezabezpečilo v dostatočnom množstve samotesty pre školy a nijako sa ich používanie nekontroluje. A deti sedia v triedach bez rúšok. Totálne babráctvo!" Tvrdí.

Šutaj Eštok: Lipšicovi a Matovičovi policajti klamú a porušujú zákon!
Sme svedkami toho, ako jednoducho sa dá oklamať prokurátor aj sudca! Upozorňuje na nekalé praktiky vyšetrovateľov poslanec parlamentu a hlasák Matúš Šutaj Eštok vo svojom statuse na sociálnej sieti. Aké je to jednoduché! "Len nedávno sme sa z... Čítať ďalej
24 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Kombinácia babráctva a bezcitného politického egoizmu

Najväčším zlyhaním väčšiny našich politikov je podľa Krajcera v oblasti očkovania. Krajcer za najúčinejšiu zbraň voči covidu momentálne považuje zaočkovanie najmä najrizikovejších skupín obyvateľstva. Ale koalícia podľa neho nebola schopná motivovať ľudí sa očkovať, napríklad zavedenim istých výhod pre zaočkovaných. Vyčíta, že mala tak urobiť nie pred piatimi dňami, ale pred piatimi týždňami! A výhrady má aj voči opozícii. "Tá od očkovania dokonca ľudí odhovára. A je takmer jedno, či priamo ako extrémisti, alebo nepriamo ako SMER a HLAS," vysvetľuje.

V závere konštatuje, čo je za takýmto konaním politikov. Väčšina našich politikov podľa Krajcera ignoruje názor odborníkov, apel prezidentky a zúfalstvo zdravotníkov. Podľa Krajcera ide o kombináciu babráctva a bezcitného politického egoizmu. "Viaceré strany sa riadia len tým, akých voličov chcú získať a koľko je medzi nimi antivaxerov. Nech idú do čerta s takou politikou. Preberajú na seba zodpovednosť za tie tisícky mŕtvych, z ktorých mnohí umrieť nemuseli. Hanba vám. Babrákom aj politickým cynikom…," dodáva v závere. 

https://www.hlavnydennik.sk/2021/11/24/putin-sa-zaockoval-experimentalnou-vakcinou-do-nosa