Tak ostrý status na prezidentku ste od Belousovovej dlho nevideli
24 | 11 | 2021 I Ivan Mihale

Včera, na margo vystúpenia Čaputovej a jej "prehre", sa vyjadrilo viacero známych osobností. Medzi nimi je aj šéfka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová. Jej mimoriadne ostré slová na adresu prezidentky sú odkazom agónie spoločnosti a zvláštnej doby, ktorú národ prežíva. Okrem kritiky na "stopäťdesiatu róbu" od Hanečku, si Belousová servítku pred ústa nedávala ani pred jej podielom viny za stav, v ktorom sa republika nachádza.

Pre zachovanie autentickosti, Belousovovej status prinášame v plnom znení:

"Prezidentka sa po vzore Hegera vybrala tiež do nemocnice, aby si pripravila pozadie pre svoj plamenný prejav, v ktorom mimo iného povedala, že :

- sme prehrali boj s kovidom

- treba prestať šíriť bludy o kovide

- treba prestať TLIACHAŤ o kovide

Vážená pani prezidentka, v prvom rade by ste mali prestať TLIACHAŤ vy!

A namiesto prevádzania sa v stopäťdesiatej róbe od Hanečku na pozadí nemocnice spolu s ministrom zdravotníctva, by ste si mali už dávno zavolať na koberec tohto neschopáka spolu s jeho šéfom Hegerom a požiadať ich oboch o odchod z funkcie pre neschopnosť!

Za už v poradí druhé pandemické svetové prvenstvo Slovenska sú zodpovední predovšetkým títo dvaja a nie nejakí ľudia, ktorí si dovolia mať iný názor ako vaši "odborníci", ktorí doslova uverili v spásu Vakcíny.

Polícia posilnila kontroly dodržiavania opatrení, využíva všetky dostupné sily
Polícia od pondelka (22. 11.) posilnila kontroly dodržiavania pandemických opatrení. Využíva všetky dostupné sily a prostriedky. Policajti sa zameriavajú najmä na miesta so zvýšenou koncentráciou osôb a úzko spolupracujú s regionálnymi úradmi... Čítať ďalej
23 | 11 | 2021 | tasr

Príklady zo sveta dokazujú, že to tak nie je.

Čo robila, ako sa pripravovala VAŠA vláda na zvládnutie tejto vlny pandémie ?!

Kde ste bola, keď aj slepý videl, že nerobia NIČ, okrem kšeftov s testovaním a vyhadzovaním peňazí na také hlúposti, ako napríklad očkovacia lotéria ?

Kde ste bola ?

Váš podiel viny na tomto stave Slovenska je neodškriepiteľný nielen preto, že vy ste vymenovala do funkcií túto bandu neschopákov, hoci ste mali šancu neurobiť tak.

Vy ste tú šancu nevyužili, lebo vám nešlo o Slovensko.

Dokonca ste sa vyjadrili, že táto vláda má veľa kvalitných ľudí...

Tak tí vaši kvalitní ľudia Slovensko doviedli do tohto stavu !

Na koho pozvanie sa uskutočnila návšteva pápeža na Slovensku?

Na vaše pani prezidentka!

J. Mesík v reakcii na prezidentku: prečo by mali prestať tliachať práve teraz?
"Rozhorčená Čaputová: Prehrávame. Prestaňme tliachať o covide a počúvať bludy!" Cituje dnešný prejav prezidentky Juraj Mesík. A presne tomuto prejavu sa venuje vo svojom statuse. To nie je prehra, to je cesta "Oni znovu priviedli - za tichého... Čítať ďalej
23 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Vy ste si užívali "päť minút" slávy počas návštevy pápeža a teraz nám Slovensko černie aj vďaka tomuto najväčšiemu masovému zhromaždeniu ľudí na celom svete počas pandémie.

Kde boli tí vaši odborníci, ktorých vraj máme počúvať, keď vám nepovedali, čo bude nasledovať, keď naženiete desaťtisíce ľudí na kopu ?!

Vy sama ste na to mohli prísť aj bez odborníkov.

Na to stačí elementárna logika.

A nechajte si aj to citlivé vnímanie problémov zdravotníkov.

Je to čisté pokrytectvo.

Lekári, zdravotné sestry a ďalší pracovníci v zdravotníctve sa z vášho citlivého vnímania nenajedia, ani ním účty nezaplatia .

Vašou úlohou bolo vyvíjať tlak na vládu, nad ktorou držíte ochrannú ruku, aby adekvátne ohodnotila prácu zdravotníkov, aby nám neutekali preč.

Postaviť sa pred nemocnicu spolu s ministrom zdravotníctva a obviňovať všetkých okolo za daný stav je vrchol cynizmu, necitlivosti, egoizmu a snahy vyviňovať sa zo zodpovednosti.

V ťažkých časoch národ očakáva od hlavy štátu rozhodnosť, odhodlanie a vrátenie nádeje.

Namiesto toho sme sa dočkali dupania nožičkami rozmaznaného dievčatka, ktoré spolu s kamarátmi pokašľalo, čo sa dalo a teraz hľadá na koho to zvaliť."

Blaha: Čaputová už mesiace roznáša Covid! Jej januárová vakcína už dávno vyprchala
Vláda zaviedla istú formu lockdownu pre nezaočkovaných, lebo to vraj oni šíria COVID-19 a plnia nemocnice. Lenže koronavírus roznášajú aj tí, ktorí si dali do tela aplikovať experimentálnu vakcínu, a aj oni končia na lôžku v nemocniciach. Na to sa... Čítať ďalej
23 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik