J. Mesík v reakcii na prezidentku: prečo by mali prestať tliachať práve teraz?
23 | 11 | 2021 I Eka Balašková

"Rozhorčená Čaputová: Prehrávame. Prestaňme tliachať o covide a počúvať bludy!" Cituje dnešný prejav prezidentky Juraj Mesík. A presne tomuto prejavu sa venuje vo svojom statuse.

To nie je prehra, to je cesta

"Oni znovu priviedli - za tichého prizerania sa pani prezidentky - krajinu do ďalšej katastrofy." Upozorňuje Mesík: "Neprestali tliachať pred rokom, prečo by mali prestať tliachať práve teraz? Preto, že odvtedy zahynulo na korupciu a nekompetentné tliachanie 20 000 ľudí? No a čo? Za tliachanie sú predsa rad zaradom platení. Tu je malý zlomok dnešného tliachania jedného z kontrahovaných médií - takýchto vládou nakontrahovaných médií a brigádnikov "fact-checkerov" tu je kopec."

Záujem o Ivermectin

"Liek na parazity ivermektín už od leta nemá na Slovensku povolenie na používanie proti covidu-19, aj tak ho nemocnica v Brezne propaguje na svojom webe. Európska aj americká lieková agentúra ho neodporúčajú na liečbu koronavírusu, lekári varujú, že pacientom ublíži. Viaceré lekárne potvrdili, že je ivermektín veľký záujem." Cituje "kontrahované médiá" Mesík.

Prezidentka podporuje úplný lockdown - NA NEVYHNUTNÝ ČAS
Prezidentka SR Zuzana Čaputová dnes navštívila Ružinovskú nemocnicu. Pri tejto príležitosti sa na svojom profile na sociálnej sieti vyjadrila k aktuálnej situácii. Prehrávame Konštatuje vo svojom statuse prezidentka SR: "Sme najhoršia krajina na... Čítať ďalej
23 | 11 | 2021 | Eka Balašková

A ešte jeden citát:

"Otakar Horák - Fact-check: Výrok Karla Janečka na Českom sláviku, že covid deti neohrozuje, je nepravdivý. Len v USA covidu podľahlo vyše 700 detí" Končí svoj príspevok Mesík.

Delíme sa s vami o priestor

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!