Slovná prestrelka medzi Tarabom a Jurajom Rizmanom má pokračovanie
22 | 11 | 2021 I Eka Balaskova

Páni Andrej Danko (SNS) a Štefan Taraba (Život - NS) sa po prezidentkinej návšteve Prahy nechali počuť, že pani prezidentka by mala výdavky na cestu pre svojho partnera platiť zo súkromnej peňaženky, nie si ich nechať platiť zo štátnej kasy. Včera vo večernom statuse sa ozval sám pán Rizman s tým, že všetko je inak. Lenže "telenovela" pokračovala aj zo strany poslanca Tarabu.

Zle informovaní

"Začnime faktami - na poslednú rozlúčku s Miroslavom Žbirkom sme neleteli." Píše Rizman: "Pokračujme však ďalej. V Prahe sme neboli ubytovaní - išli sme na otočku... No a do tretice - aby boli už úplne na smiech - ani ich tretia téza nesedí - v reštaurácii som za pani prezidentku a za seba platil ja. Toto všetko je, na rozdiel od výmyslov pána Danka a Tarabu, pravda. Pravdu, ktorú viem - na rozdiel od nich - dokázať." Podľa Rizmana týmto dvom pánom však nejde o pravdu, ale o vyvolávanie nenávisti. "V tomto prípade však ostali na smiech." Uzatvára Rizman.

O čom teda Taraba písal?

"Pán Rizman, ak si ešte raz prečítate môj status, nehovorím v ňom o Prahe." Vysvetľuje poslanec a pokračuje: Ja píšem, že ak nemá brať na výlety svoju dcéru Sulík, nemala by Vás brať ani pani Zuzana, nakoľko Vy ste protokolárne nikto. A ak Vás bráva pani Zuzana tak ako to robí už nejaký ten mesiac, mali by ste za ňou chodiť osobnou dopravou a nevoziť sa vo vládnych prostriedkoch." Odpovedá dosť tvrdo a poznamenáva, že pán Rizman môže pokojne rozobrať cestu za cestou.

Drgonec: Ak sa pred súd v Štrassburgu dostanú prípady povinného očkovania, zaplatíme to všetci
Emeritný ústavný sudca v rozhovore pre eReport vysvetlil niekoľko veľmi zaujímavých faktov okolo povinného očkovania niektorých vekových skupín tak, ako ho presadzuje premiér Heger. Stačí poznať súvislosti V tých očkovacích má emeritný sudca... Čítať ďalej
21 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Delíme sa s vami o priestor

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!