Právnik Géci: Opozícia sa pri protestoch musí spojiť, inak to nemá význam
22 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slováci sú so súčasnými vládnucimi politikmi a ich vedením štátu nespokojní, lenže pri protestoch sú tak roztrieštení, že doteraz žiadnu zmenu nedosiahli. Toto by sa ale malo zmeniť.

Zmeniť to, čo sa deje na protestoch, teda že sú roztrieštené na viacero miest, a tak sú nejednotné, chce aj šéf hnutia Republika Milan Uhrík. Po ňom s rovnakou myšlienkou prišli i v Život Národná strana, ktorá ústami právnika Mareka Géciho vo videu tiež vyzýva na zjednotenie síl.

„Situácia na našej politickej scéne je vážna. Píšu mi mnohí ľudia, prečo sa nezjednotíme a spoločne celá opozícia nebojujeme za záujmy ľudí,“ hovorí vo videu Géci, ktorý prijíma pozvanie od organizátorky najbližšieho protestu, aby konečne na jedno námestie dostali všetkých opozičných politikov.

Kde sa podeli stovky nakúpených pľúcnych ventilátorov ?
Ešte pred viac, ako rokom sme do skladov prijali stovky ventilátorov pre pacientov s C-19. Potom sa práci s nimi zaúčali lekári s inými atestáciami, ako anesteziológovia, no personálu pri nich je stále málo. Na jar tohto roku nám kompetentní... Čítať ďalej
22 | 11 | 2021 | Eka Balaskova

„Rozdeľovanie spoločnosti politikmi musí skončiť, potrebujeme sa spájať a potrebujeme jednotu, a tak pozývam Uhríka, Kotlebu, Fica, Pellegriniho aj Danka na jeden ucelený veľký protest, ktorý by sa mal konať 1.12. v popoludňajších hodinách. Ak sa nepodarí spojiť opozičných politikov na jedno pódium, tak nemá zmysel robiť protesty,“ hovorí vo videu právnik Marek Géci.

Uhrík vyzýva Pellegriniho aj Fica: Spojme sa a pomôžme ľuďom! (VIDEO)
Počty infikovaných na COVID-19, ale aj počty na umelej pľúcnej ventilácii či mŕtvych primäli našu vládu k tomu, že chce zaviesť povinné očkovanie. Pravda, iba pre vybrané skupiny ľudí, ale povinné. A to mnohým veru vôbec nevonia. Slováci už na... Čítať ďalej
22 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!