Mesík: Pochopte konečne, že „opichávanie“ ľudí sa skončilo fiaskom
22 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik

Dejiny sa vracajú. Podľa niektorých štúdií španielsku chrípku, ktorá patrí medzi najsmrteľnejšie pandémie v histórii ľudstva, pretože zabila viac ako 50 miliónov ľudí, mohla rozšíriť aj hromadná vakcinácia. Taká, aká sa deje v súčasnosti takmer po celom svete.

Vakcína proti COVID-19 mala byť zdravie a sloboda, lenže nie je ani jedno ani druhé. A to preto, lebo pandémia sa nielenže veselo šíri aj medzi tými, ktorí sú už „plne“ zaočkovaní, ale oni koronavírus šíria i medzi ostatnú populáciu. A sloboda preto nie, lebo dnes sa rozličné obmedzenia týkajú opäť aj zaočkovaných. Vyštudovaný lekár a analytik bezpečnostných rizík Juraj Mesík v statuse poukazuje na to, ako sú na tom štáty, ktoré majú zaočkovanej už približne ¾ svojej populácie. Podľa neho ide o fiasko „opichávania“ ľudí.

Rozdiel medzi Indiou s Ivermectinom a Rakúskom bez  Ivermectinu je 200 násobný

Mesík hneď v úvode konštatuje, že jeseň rozbila vakcinačné ilúzie na prach. „Na grafe je explozívne rastúci denný prírastok nových „prípadov“ v niektorých super-očkovaných krajinách EU + Počty nových „prípadov“ v Rakúsku, Holandsku, Dánsku, Nemecku a na Islande pritom prevyšujú všetky doterajšie maximá, keď tam mali 0% očkovancov,“ konštatuje vyštudovaný lekár.

Rakúsko 69% vax

Holandsko 77 % vax

Dánsko 78% vax

Nemecko 70% vax

Island 83% vax

Francúzsko 76% vax

Portugalsko 89 % vax

„Rozdiel medzi Indiou s Ivermectinom a Rakúskom bez neho je 200 násobný. Samozrejme, Indovia menej testujú, lenže ak sa pozriete na počet denných úmrtí na milión obyvateľov zistíte, že rozdiel je skoro 30 – násobný. Rakušanov dnes denne s Covidom zomiera viac na milión ľudí, ako v Indii v máji, pred nasadením Ivermectinu,“ vysvetľuje Mesík, ktorý je veľkým zástancom práve lieku Ivermectin.

Mesík poukazuje aj na rozdiel medzi Holandskom a Francúzskom. „Pri rovnakom % očkovancov (77% Holandsko, 76% Francúzsko) majú v Holandsku 4,5 x viac „prípadov“ ako vo Francúzsku. A sme doma - v hre sú oveľa silnejšie faktory ako počty očkovaných. Napríklad geografická poloha a vitamín D. Vďaka nej vývoj v južných krajinách EÚ ako je Francúzsko a Portugalsko zaostáva o pár týždňov za vývojom v severnejších krajinách EÚ, ale sleduje tú istú trajektóriu,“ konštatuje vyštudovaný lekár Juraj Mesík, ktorý na záver ešte dodáva: „Pre veriacich sv. Pfizera sú toto príliš zložité veci. Ich odpoveď je univerzálna – „príliš nízka miera zaočkovania“. Kým nebude 300% a na celom svete, nebude dobre.“

Mesík: Vyhýbajú sa Ivermectinu, a tak nám zbytočne zomierajú ľudia!
Počty mŕtvych na COVID-19 začínajú u nás viditeľne rásť. Pomaly sa zdá, že sa vracia situácia spred roka, ktorá vyústila v neslávne celosvetové prvenstvo Slovenska v počte mŕtvych. Na jazyk sa preto tlačí otázka: Prečo, keď máme zaočkovanú... Čítať ďalej
09 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!