Mesík: Vyhýbajú sa Ivermectinu, a tak nám zbytočne zomierajú ľudia!
09 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Počty mŕtvych na COVID-19 začínajú u nás viditeľne rásť. Pomaly sa zdá, že sa vracia situácia spred roka, ktorá vyústila v neslávne celosvetové prvenstvo Slovenska v počte mŕtvych. Na jazyk sa preto tlačí otázka: Prečo, keď máme zaočkovanú približne polovicu populácie? Kto na to dá odpoveď?

Počty nakazených rastú a s nimi aj počty mŕtvych. Práve to druhé číslo je dosť prekvapivé. Pýtate sa prečo? Nuž preto, že sme o rok starší a teda múdrejší, a tak by sme mali vedieť, ako koronavírus, okrem očkovania, liečiť. My sme sa ale vôbec nepoučili a v statuse to jasne konštatuje aj vyštudovaný lekár a analytik bezpečnostných rizík Juraj Mesík, podľa ktorého sa teraz rozbieha Hegerov masaker

Uvidíme, či Heger do jari tromfne aj svojho stvoriteľa Matoviča

„Na Slovensku dnes oficiálne denne zomiera skoro 60x viac ľudí na milión ako v Zimbabwe a skoro 30x viac ako v Indii - chudobných krajinách, ktoré dali svojim ľuďom prístup k Ivermectinu a ďalším účinným liekom proti covidu,“ píše hneď v úvode Mesík, ktorý je, na rozdiel od našich „odborníkov“ a lekárov veľkým zástancom lieku Ivermectin. „Tie Hegerovci Slovákom cieľavedome odopreli - veď čo sú pre korupčno-plagiátorskú vládu ľudské životy?“ kladie vyštudovaný lekár vzhľadom k účinným liekom dosť nepríjemnú otázku.

Aktuálne u nás podľa Mesíka zomiera toľko ľudí, ako 16. decembra 2020, keď malo v sebe vírusovú mRNA od Pfizera 0,0% obyvateľov, alebo ako 11. mája, keď bolo „plne vakcinovaných“ 11% Slovákov (dnes ich je 4x viac). „Susedné Maďarsko má ešte o skoro 50% vyšší podiel „plne vakcinovaných“ ako Slovensko, teda cca 60% z populácie. Uvidíme, či Heger do jari tromfne aj svojho stvoriteľa Matoviča. Nič sa nenaučili, nič nezabudli. Do špiku kosti skorumpovaní „bojovníci s korupciou“,“ končí svoj status evidentne rozladený Juraj Mesík.

Mesík: V slovenských nemocniciach sa lieči i chorľavie
Lekár a analytik Juraj Mesík sa na svojom facebookovom profile vrátil k svojmu pobytu v nemocnici. Chcel tak objasniť okolnosti jeho hospitalizácie, keďže sa šírili o tom rôzne fámy. Vraj mu tam zachraňovali život. V súvislosti s diskutovanou... Čítať ďalej
05 | 11 | 2021 | Ján Papuga