Heger sa hrá s rozbuškou v rukách - tvrdí opozičný Hlas
22 | 11 | 2021 I Norbert Pančík

Premiér Heger sa hrá so zápalkami,na sude plnom výbušnín,takto parafrázuje najnovšie počiny šéf najsilnejšej opozičnej strany HLAS-SD Peter Pellegríni.

Heger odistil rozbušku iniciovaním povinného očkovania

Iniciovaním povinného očkovania proti Covidu zapaľuje premiér Eduard Heger v slovenskej spoločnosti rozbušku, ktorá môže mať nedozierne následky. HLAS povinné očkovanie zásadne odmieta.Ohradzuje sa proti nastolenému trendu a neverí jeho slovám,ako uviedol na svojom facebookovom profile líder strany HLAS-SD.

Uhrík: Prestaňte už naháňať ľudí s injekciami!
Povinné očkovanie proti Covidu? V žiadnom prípade! Dušuje sa vo svojom stause na sociálnej sieti europoslanec Milan Uhrík. To fakt máme veriť, že keď sa namiesto 7 ľudí z 10-tich zaočkuje 8 ľudí z 10-tich, tak zrazu vírus zmizne a epidémia... Čítať ďalej
20 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Fatálne zlyhania vlády v boji proti COVID-u

Sériu fatálnych zlyhaní, ktoré zapríčinili už tisíce zbytočných úmrtí, ide neschopná slovenská vláda doplniť o ďalšie. Po zbytočnom plošnom testovaní, fraške s vakcínou Sputnik a nezvládnutej očkovacej kampani otvára Eduard Heger Pandorinu skrinku presadzovaním povinného očkovania,poznamenal.

Heger sa dopúšta mnoho chýb,ktoré idú proti občanom SR

Podľa uvedených zdrojov sa premiér dopúšťa obrovskej chyby, ktorá môže napätie v slovenskej spoločnosti zvýšiť na extrémne nebezpečnú úroveň,aké možno vidieť momentálne vo svete.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/11/20/putinov-odkaz-nato-trpezlivost-ruska-je-vycerpana

Zdvihnutý varovný prst pre vládu SR

Ak vláda za trištvrte roka nedokázala viac ako polovicu slovenských občanov presvedčiť o prínosoch očkovania, nemôže ich teraz hnať do očkovacích centier hrozbami a vyhrážkami,ukončil svoj status s úvahami predseda najsilnejšej opozičnej strany.