Harabin opäť hviezdil. Na smiech sú ľuďom teraz Puškárovci aj Markíza
22 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik

Televízia Markíza a niektorí jej redaktori a moderátori sú až tak lojálni tejto vláde a koalícii, že to je už niektorým ľuďom na smiech. Prirodzene, s humorom sebe vlastným to zobral aj Štefan Harabin, ktorý tým ale nahral na smeč rozzúreným Slovákom.

Byť IN znamená chváliť súčasnú koalíciu, jej politikov, prezidentku Zuzanu Čaputovú a najmä očkovanie experimentálnymi vakcínami. Kto nevyzýva na očkovanie, ten nezarobí. Dobre to vedia aj v Markíze, ktorej redaktori a moderátori sa doslova predháňajú v strašení ľudí koronavírusom a propagácii očkovania. Humorne si exminister spravodlivosti a expredseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin zobral na paškál najmä manželov Puškárovcov, ktorých spojil v statuse s kresleným vtipom. Tým ale odštartoval doslova diskusnú vojnu.

Tieto dva exempláre sa našli - za prachy povedia aj to, že žijeme na Marse

„Šofér nezvládol zákrutu a skončil s autom v rieke“ hovorí vo vtipe Patrik. „Keby bol očkovaný a mal na sebe rúško, mohol sa tragédii vyhnúť,“ dodáva Zlatica. Nuž a ľudia si oboch, ale aj celú TV Markíza, veruže riadne vychutnali. „100 bodov, tento je silvestrovský!!! Pomaly dobiehajú rádio Jerevan...,“ píše Katarína Zajacová. „Veď včera 2x zdôraznili, že neočkovaní sa môžu dostať iba do nemocnice alebo do márnice. A boli to títo hlásatelia,“ skonštatovala Marika Matheová. „Týchto dvoch by mal niekto riešiť,“ myslí si Victor Belohorský. „Hádam títo sú najhlúpejšou dvojicou!“ pridáva sa Mária Kováčová.

Na zoznam poslancov NR SR sa dá dostať aj veľmi kurióznym spôsobom
V redakčnej pošte som si našla tip. Mám si vraj do vyhľadávača zadať www.k..ti.sk a uvidím, čo sa bude diať. Neskúšala som to, ale keďže sledujem kopec stránok so spravodajstvom, bola som zvedavá, či o tom niekde nepíšu. Predstavte si, niekomu... Čítať ďalej
22 | 11 | 2021 | Eka Balašková

„Markíza je slobodaaaaa. A ihneď by sa mala Puškarová zaujímať o možnosť kandidovať na prezidentku - lebo nie je o nič horšia ako Zuza!!!!“ smeje sa Mária Khandlová. „To títo dvaja nemajú ani trošku charakteru? Alebo je pravda, že nie sú normálni???!!!“ pýta sa Milan Pancák. „Tieto dva exempláre sa našli - za prachy povedia aj to, že žijeme na Marse,“ zapojila sa do diskusie Ľubica Krupová. „...pokojne by som uveril, že by Markíza niečo také odvysielala,“ pridáva sa Ján Putera. „Z týchto dvoch sa človeku musí chcieť iba jedno, a preto správy už druhý rok nepozerám,“ priznáva Eva Mazureková.

Harabin to opäť vystihol úplne presne – TOTO je logika idiotov
Si zaočkovaný, môžeš všetko, nie si, treba ťa lynčovať. Toto je filozofia a logika našej vlády, lenže – kto ponesie zodpovednosť za to, ak budete mať po vakcíne nejaké trvalé následky alebo nebodaj zomriete? Kto vám, či vašej rodine, dá odškodné?... Čítať ďalej
11 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!