Harabin to opäť vystihol úplne presne – TOTO je logika idiotov
11 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Si zaočkovaný, môžeš všetko, nie si, treba ťa lynčovať. Toto je filozofia a logika našej vlády, lenže – kto ponesie zodpovednosť za to, ak budete mať po vakcíne nejaké trvalé následky alebo nebodaj zomriete? Kto vám, či vašej rodine, dá odškodné? Tí, ktorí vás nútili do očkovania odrazu dajú od všetkého ruky preč, lebo – však vy ste to chceli.

Nedáte sa zaočkovať? Podľa našej vlády a jej „odborníkov“ ste nezodpovední. Lenže, kto ponesie zodpovednosť ak budete mať po očkovaní experimentálnou vakcínou proti COVID-19 trvalé následky, alebo po nej nebodaj zomriete? Exminister spravodlivosti Štefan Harabin to v krátkom statuse napísal absolútne výstižne a komentáre ľudí pod ním to iba potvrdzujú.

Nech sa postavia na hranicu a začnú očkovať migrantov

„LOGIKA IDIOTOV

Výrobca nenesie zodpovednosť

Vláda nenesie zodpovednosť

Lekár nenesie zodpovednosť

Ale zdravý človek, ktorý odmietne vakcínu je

NEZODPOVEDNÝ SEBEC,“ napísal v kratučkom statuse Štefan Harabin, čím povedal absolútne všetko. A že to vystihol absolútne presne svedčia aj komenty ľudí pod ním. „Svätá pravda, ako vždy ste sa trafili. No a svojvoľne si dovolili predĺžiť experizáciu tejto vakcíny. Odporúčam tým našim hlupáčikom slovenským aby si kupovali aj výrobky po záruke, keď im nevadí dať si tento jed,“ napísala Rena Tre. „Doplnila by som preexpirovanou látkou, ktorej EÚ narýchlo administratívne predĺžila expiráciu o ďalšie 3 mesiace,“ pridala sa Katarína Vrabcová. „To že sú to nevzdelaní idioti to všetci vieme, ale prečo sa snažia nás ostatných degradovať na svoju mozgovú úroveň?“ pýta sa Martin Fecko.

„Medzinárodný súdny dvor pre ľudská práva. Jedine on to môže stopnúť. Teda pokiaľ z tých opatrení a segregácie nás neočkovaných nevznikne občianska vojna... lebo toto je čoraz horšie,“ pripája sa Peter. „Pravdupovediac pán doktor, ja Vás „nemusím“, ale toto je presne trafené!“ Priznáva Sunnyho Ranč. „Teraz idú na doraz, rozkaz zněl jasně: každý to musí mať v sebe, za každou cenu,“ píše Imrich Emre. „Nech sa postavia na hranicu a začnú očkovať a testovať migrantov. Mali by super biznis. Nasadiť im náhubky a len tak vstup do EÚ,“ radí Helena Schweigerová. „Zdravý človek - triedny nepriateľ č. 1!!“ konštatuje Lola Mola.

TOTO si určite prečítajte. Tieto právne rady Harabina vám môžu pomôcť
Štefan Harabin je náš zrejme najznámejší bezrúškovec, na ktorého je zatiaľ krátka nielen polícia, ale aj kompetentné orgány. pretože v zákonoch sa vyzná. Ochota nosiť na tvári rúško je na Slovensku stále menšia a menšia. Ľudia sa búria a odmietajú... Čítať ďalej
30 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Máme čo sme chceli - Ľudia si zvolili idiotov, tak majú Idiotovo

„Nezaočkovaných presviedčajú, že treba si dať vakcínečku, že je funkčná a zaštepeným hovoria, že je nefunkčná a treba si dať ďalšiu dávku...,“ smeje sa nad celou absurdnosťou Silvester Velický. „Áno, toto je naozaj logika idiotov lebo je to proti zdravému rozumu... zas na druhej strane... ak sa niekto rozhodne dať zaočkovať proti covidu je to tak, ako bolo napísané, jeho zodpovednosť, čiže aj jeho problém ak bude mať nežiadúce účinky, prípadne zomrie. Za mňa, je mi úplne jedno, ak sa niekto cíti byť pokusný králik, budiš, neriešim. Len nech to nikto nevnucuje mne,“ odkazuje Linda Lilli Kováčová. „Na vlastné uši som si nechtiac vypočula rozhovor dvoch žien, jedna zaočkovaná, druhá nie. Bol to telefonický rozhovor. Očkovaná na druhom konci drôtu hovorí, že je pozitívna, ale že ide von, lebo to doma nevydrží. Tá jej hovorí, že veď je pozitívna a ona že nevadí, že potrebuje ísť do banky a že nikto jej v tom nezabráni. Tak teda kto je nezodpovedný…,“ opísala šokujúcu skúsenosť Soňa Makarová.

Harabin: Občania nebojte sa uplatňovať svoje základné ľudské práva a slobody
Exminister spravodlivosti a expredseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin sa v ostatnom čase opäť „zviditeľnil“ svojím „výstupom“ voči členovi väzenskej a justičnej stráže ako i voči privolanému policajtovi. Ale stálo to za to. Tak rozohneného... Čítať ďalej
29 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

„Vidíme to všetci, nikto vo vláde nenesie za nič zodpovednosť, zodpovední musia byť iba občania... táto vláda je katastrofálna... položia náš národ na lopatky... hanba, hanba... a nevidela som Matoviča kričať, že kde sú peniaze z úradu práce... a prezidentka??? Už nech skončí táto agónia...,“ želá si Včelárstvo Iveta. „Absurdnosť súčasnej doby bez zmyslu nepozná hranice, zdá sa, že ostávajú pre normálnych ľudí len dve možnosti. Prvá je rezignácia a podvolenie nezmyselnému systému, alebo postavenie sa na odpor podľa čl.32 Ústavy, a tak v zmysle Ústavy bojovať za svoju slobodu a dôstojnosť ako je to vyjadrené v básni MOR HO, napísal Vladimír Trenčan. „Ľudia si zvolili idiotov, tak majú Idiotovo,“ konštatuje Ján Kysela. „Máme 1. aprílovú vládu? PS: zo zdravých chorých a z chorých žiadnych,“ dodáva úplne natvrdo Cattani Corro.

Harabinova „divočina“ na súde. Takéhoto ste Harabina ešte nevideli! (VIDEO)
Nie Tibor Eliot Rostas ale Štefan Harabin bol hlavnou „hviezdou večera“ na Najvyššom súde. Jeho spor s väzenskou a justičnou strážou aj políciou zrejme vojde do dejín. Exminister spravodlivosti a expredseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin je náš... Čítať ďalej
27 | 10 | 2021 | Jozef Uhlárik