Šialené: Šimečka vyzýva vládu na bezodkladné povinné očkovanie! Uhrík je proti
21 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik

Epidemiologická situácia na Slovensku sa vraj rapídne zhoršuje, a tak sa robí ešte väčší tlak na očkovanie proti COVID-19. Dochádza to až tak ďaleko, že sa, po vzore napríklad Rakúska, uvažuje aj nad povinným očkovaním.

Experimentálne vakcíny, ako sa ukazuje, nie sú vôbec také účinné aby zastavili koronavírus, napriek tomu sa vlády „demokratických“ krajín rozhodli nanútiť do nich niektorých svojich občanov. „Liberálny“ europoslanec Michal Šimečka s tým v statuse súhlasí, ba vyzýva dokonca na „bezodkladné povinné očkovanie“. Naopak, ďalší europoslanec Milan Uhrík s ním, rovnako v statuse, absolútne nesúhlasí a konštatuje, že jeho kolega má „fašistické praktiky“.

Čo spravíte s človekom, ktorý sa nebude chcieť dať zaočkovať?

Podľa Michala Šimečku z Progresívneho Slovenska nastal čas na povinné očkovanie. „Aktuálna pandemická situácia nám už neumožňuje čakať a váhať - Slovensko musí čo najskôr zaviesť povinné očkovanie pre celú dospelú populáciu, okrem výnimiek zo zdravotných dôvodov,“ píše europoslanec, podľa ktorého máme v súčasnosti rekordné počty pozitívne testovaných, stúpajúce počty hospitalizovaných a žiaľ, aj mŕtvych.

„Okrem toho sa však prestáva vykonávať aj necovidová medicína, zatvárajú sa podniky a čakajú nás ďalšie lockdowny. Povinné očkovanie obyvateľstva už nie je o názore, ale o nevyhnutnosti a zodpovednosti voči očkovaným, neočkovaným, ekonomike, ale aj našim zdravotníkom a zdravotníčkam. Vyzývame vládu, aby zaviedla povinné očkovanie bezokladne,“ končí svoj statuse Michal Šimečka.

Šéf hnutia Republika Milan Uhrík s ním ale zásadne nesúhlasí. „Pustili sa do mňa ako osy Ale musel som to okomentovať pánovi Šimečkovi priamo pod týmto jeho statusom slovami: „Najviac obviňujete všetkých z fašizmu. A pritom zo všetkých máte k typicky fašistickým praktikám najbližšie práve vy. Aké príznačné.... Čo spravíte s človekom, ktorý sa nebude chcieť dať zaočkovať? Obušok na krk a injekcia do ramena? Pokuta? Väzenie? Guľka do čela? Či čo presne...? Veď už nebláznite,“ napísal v diskusii Milan Uhrík progresívcovi, ktorý by nedbal nanútiť ľuďom všetko, hoci aj násilím, s čím v demokratickej spoločnosti nesúhlasia.

Blaha: Milan Šimečka bol múdry chlap, syn sa nevydaril a vnuk je čistá katastrofa!
Nedeľný „míting“ Smeru-SD v Rimavskej Sobote navštívilo okolo štyritisíc nespokojných Slovákov. Vyzerá to tak, že zatiaľ je to najväčší počet ľudí, ktorí prišli vyjadriť nevôľu so súčasnou vládou. Aj preto majú z toho smeráci veľkú radosť, kým... Čítať ďalej
20 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!