Blaha: Milan Šimečka bol múdry chlap, syn sa nevydaril a vnuk je čistá katastrofa!
20 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Nedeľný „míting“ Smeru-SD v Rimavskej Sobote navštívilo okolo štyritisíc nespokojných Slovákov. Vyzerá to tak, že zatiaľ je to najväčší počet ľudí, ktorí prišli vyjadriť nevôľu so súčasnou vládou. Aj preto majú z toho smeráci veľkú radosť, kým vládnuci liberáli a slniečka doslova soptia. Napríklad ako Martin M. Šimečka.


Po krku smerákom sa pustil najmä Martin M. Šimečka z Denníka N, čo sa, prirodzene, nepáčilo najmä podpredsedovi strany Ľubošovi Blahovi. Ten si ho v statuse doslova vychutnal, ale „zmlsol“ si prakticky na všetkých Šimečkovcoch. Od deda Milana až po jeho vnuka Michala.
Trio Šimečkovcov začalo marxizmom-leninizmom a skončilo dúhovým slniečkarom

Blaha hneď v úvode s radosťou priznáva, že ho hreje ma pri srdci, keď číta tie „tony článkov liberálnych komentátorov, akí sú po proteste v Rimavskej Sobote vystrašení zo Smeru.“ Vraj vrčia, chrčia, chrlia síru a pľujú a niet pre neho lepšej lichôtky, ako keď ich bratislavská kaviareň kritizuje. „To ich zúfalstvo, to je rajská hudba,“ priznáva Blaha, ktorého vraj osobitne zaujal arogantný komentár od Martina M. Šimečku.

„To je ten Šimečka, ktorý kedysi ďakoval Sorosovi za to, že financoval opozíciu a mimovládky na Slovensku,“ vysvetľuje Blaha, ktorého si Martin M. Šimečka podal za to, že kritizuje kapitalizmus. To sa vraj vlastne smie, ale ja to vraj robiť nesmiem, pretože používam americký fejsbúk... Toto je asi tá najstupídnejšia kritika, akú od slniečok dostávam. Je smutné, že ju od smiešnych anonymných trolov preberá ešte aj Šimečka, syn filozofa, ktorého marxistické knihy patrili k tým najlepším. Syn sa nevydaril. A vnuk je čistá katastrofa,“ konštatuje sarkasticky podpredseda Smeru-SD.

Šimečka sa v europarlamente opäť predviedol, „republikán“ Uhrík ho zotrel ako prach (VIDEO)
Slovenskí europoslanci, podobne ako mnohí ich kolegovia, sa skrývajú za anonymitu toho, že ich vystúpenia v europarlamente nie sú až tak dopodrobna sledované. Občas sa ale zverejnia ich vystúpenia, ktoré ukazujú ako za svoju vlasť... Čítať ďalej
11 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik


Blaha vzápätí hodnotí trio Šimečkovcov, pričom to podľa neho začalo marxizmom-leninizmom a skončilo dúhovým slniečkarom, ktorý nenávidí Slovensko. „Milan Šimečka na bývalý režim zanevrel a stal sa disidentom. Viete si predstaviť, že by okolo neho chodili rôzni stalinskí kariéristi a smiali by sa mu, že haha, čo si ty za kritika komunizmu, keď jazdíš na socialistickej škodovke, piješ mlieko zo socialistických JRD a bývaš v socialistickom byte?“ berie si Blaha ako prvého deda Šimečku – Milana.

Na rad prišiel jeho syn – Martin M. Šimečka, ktorý vraj presne toto isté robí on dnes jemu. „Smeje sa mi, že používam kapitalistické nástroje, ako keby som mal na výber. On si zjavne nevšimol, že žijem v kapitalizme a nikde naokolo žiaden socializmus nie je,“ píše podpredseda Smeru-SD.

Michal Šimečka si to v europarlamente poriadne zlízol. Jeho názory poslancov pobúrili (VIDEO)
Slováci by si zaslúžili poznať, ako ich nimi volení europoslanci reprezentujú v bruselskom parlamente. Žiaľ, nemajú sa to odkiaľ dozvedieť. Iba občas preniknú na sociálnu sieť videá, ktoré zobrazujú, ako tam ich zástupcovia... Čítať ďalej
16 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik

Marxistický filozof Milan Šimečka by sa za arogantné slová svojho syna hanbil

„Všade okolo je kapitalizmus. A ak ho chcem kritizovať, musím využívať jeho nástroje. Inak to nejde. Rovnako ako Šimečkov otec musel používať socialistické nástroje, lebo žil uprostred socializmu a nemal na výber,“ prízvukuje Blaha, podľa ktorého je ešte hlúpejšie s akým opovrhnutím sa Šimečka junior vyjadruje o bežných pracujúcich ľuďoch. „Milý pán Šimečka, neurážajte Slovákov. Veľmi dobre poznajú dejiny, sú múdri a vzdelaní. Sú to ľavičiari a nehanbia sa za našu históriu,“ odkazuje Blaha Martinovi M. Šimečkovi a dodáva: „Myslím si, že marxistický filozof Milan Šimečka by sa za arogantné slová svojho syna hanbil. Stal sa disidentom, ale ostala mu viera v mnohé ideály demokratického socializmu. Bol to múdry chlap. Jeho syn vie iba nadávať Slovákom, pri migračnej kríze im nadával do fašistov, dnes sa im vysmieva, že nič nevedia,“ pokračuje Blaha v kritike.



„Je smutné, že takíto zakomplexovaní mizantropi zastupujú liberalizmus na Slovensku - aj preto budú pre bežného Slováka vždy tak hrozne odpudiví. Ale je dobre, že sa šovinisti z Denníka N boja. Boja sa Roberta Fica, boja sa Ľuboša Blahu, boja sa Smeru. Boja sa nás, ľavičiarov, boja sa vlastencov,“ hrdo hlása smerák, podľa ktorého majú ľudia ich arogancie už plné zuby. A na samý záver Blaha posiela Šimečkovi malú radu. „Liberáli - nikdy nepodceňujte ľudí práce, nikdy nepodceňujte to Slovensko tam dole, v hladových dolinách. Nikdy!“

Radačovskému sú Valášek a Šimečka na smiech. „Veď 1. apríl už bol,“ odkazuje
„Veľká“ zmena na slovenskej politickej scéne zrealizovaná prechodom poslanca Tomáša Valášeka zo strany Za ľudí do Progresívneho Slovenska zaujala aj šéfa strany Slovenský Patriot a nezávislého europoslanca Miroslava... Čítať ďalej
10 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik