Naštvaní Slováci: Pani prezidentka, milenca si vyvážajte za vlastné!
21 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik

Sú rovní a rovnejší. Napríklad bežný Slovák a prezidentka Zuzana Čaputová s jej priateľom Jurajom Rizmanom. Čo nemôže jeden, to druhý zneužíva plným priehrštím.

Kým manželka prezidenta sa nazýva prvá dáma, u prezidentky je to zrejme prvý pán, ktorí požívajú všetky výhody ich zväzku, u našej prezidentky sa nejedná o prvého pána, pretože ona Juraja Rizmana za oficiálneho manžela nemá. Prečo by mal teda využívať všetky výhody, ktoré, ako si myslí jeho „milá“, má? Svoje si o tom myslí aj poslanec parlamentu Tomáš Taraba, ktorý v statuse odmieta, že prezidentkin „milenec“ by sa mal vo vládnom lietadle prevážať za štátne peniaze. A súhlasia s ním aj bežní Slováci.

Nečudujme sa, že využívajú a zneužívajú všetko, čo sa len dá

„Nedávno sme riešili na Slovensku, že ako je možné, že Sulík zobral do štátneho lietadla svoju dcéru a nekúpil jej letenku. Tento pán, už keď sme pri tom, sa prečo rozváža za štátne peniaze?“ píše v úvode statusu Taraba mysliac tým na Juraja Rizmana, prezidentkinho priateľa „Pani Zuzana mu prečo nekupuje letenky? Odkedy majú daňoví poplatníci povinnosť prispievať na milencov a milenky politikov a političiek?“ pýta sa Taraba, podľa ktorého sa toto nenosilo ani za čias absolutistickej monarchie vo Francúzsku. A preto aj on vyzýva pani Zuzanu, aby s tým prestala pretože nie sme monarchia, ale republika. Rovnaký názor zdieľa aj množstvo Slovákov.

„Tí dvaja prezentujú absolútnu aroganciu moci. A keďže nepísané pravidlo médií a koalície znie „Zuzana sa nikdy nekritizuje, Zuzana sa iba chváli a obdivuje“, nečudujme sa, že využívajú a zneužívajú všetko, čo sa len dá. Ešte by ma zaujímalo, koľko stoja daňových poplatníkov jej šatičky, botičky kaderník a iné rozmary pani prezidentovej,“ píše v diskusii Janka Alexandrová.

„Je zjavné, že ich niečo alebo niekto ženie k tomu, aby tak mohli úplne bez ostychu konať. Výsmech nielen všetkým čo odvádzajú dane ako povinnosť, ale tu už končí aj akákoľvek morálka a etika. Proste sa nám smejú, a potom vystúpi pred kameru a povie, že sa máme dať zachcankovať, lebo ona je tá naj spravodlivá na svete a ona je tá, čo vie čo sa má, nemá, môže a nemôže. Tak isto zvyšok tých trapošov,“ dodáva Peter Blanarovič.

„Presne tak, súhlasím s vami pán Taraba. Keď boli v opozícii tak vykrikovali, že sa to nemá robiť, keď sú vo vláde už to nevadí. Aj Sulík, hovoril, že bolo v lietadle voľné miesto, prečo nezobral napr. mňa?? A madam z hradu má milenca a má chodiť sama a prečo by sa mal vyvážať za štátne peniaze. Veď je to už druhý v poradí počas jej funkcie a možno ich bude ešte viac a máme ich platiť my všetci?? Jej radovánky??? Keby bol jej manžel už by to bolo v poriadku,“ skonštatovala Ba Semanová Dastinko.

Prezidentka by mala platiť svojmu milencovi výlety za SVOJE a nie za štátne!
Ešte neodznela kritika ako minister hospodárstva Sulík zobral svoju dcéru na výlet na výstavu EXPO 2020 do Dubaja a už sa na Slovensko valí ďalši škandál. Prezidentka Čaputová vzala na pohreb legendy Mekyho Žbirku aj svojho milenca J. Rizmana.... Čítať ďalej
20 | 11 | 2021 | Ivan Mihale

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!