Prezidentka by mala platiť svojmu milencovi výlety za SVOJE a nie za štátne!
20 | 11 | 2021 I Ivan Mihale

Ešte neodznela kritika ako minister hospodárstva Sulík zobral svoju dcéru na výlet na výstavu EXPO 2020 do Dubaja a už sa na Slovensko valí ďalši škandál. Prezidentka Čaputová vzala na pohreb legendy Mekyho Žbirku aj svojho milenca J. Rizmana. Slovenská legistatíva nateraz pozná pojem iba manžel/ka a druh/družka. Nie je tam ani kamárat, ani patrner a ani milenec. Po tom ako sa rozišla s "bývalým" Petrom Konečným, tak dnes je J. Rizman tým, ktorý ju na jej cestách sprevádza a s "napätím" očakávame kto bude ďalším v rade. Na skutočnosť papalášskych manierov poukázal predseda SNS Andrej Danko. Jeho názor prinášame v plnom znení:

"Poukazujeme nielen na tento piatok 19. 11. v Prahe. Tých výletov a nákladov je totiž zaúčtovaných v prezidentskej kancelárii podstatne viac. Súčasne poukazujeme aj na záhadné platenie módneho návrhára a kaderníkov. Vo Francúzsku z toho bol jeden z najväčších škandálov. Tu sa to veselo deje a tvárime sa, akoby sa nič nedialo.

Prezidentská kancelária opakovane porušuje štátny protokol a finančné prostriedky používa na rozporuplné účely. Papalašizmus prezidentky Čaputovej a zneužívanie financií v prezidentskej kancelárii musia skončiť. Pani prezidentka ani svoju rodinu a už vôbec cudzích ľudí nemáte čo voziť v štátnom lietadle a platiť im stravu a ubytovanie. Rešpektujeme Vaše súkromie. Nie je však dôvod, aby štát platil náklady za ľudí, ktorí nemajú čo robiť na protokolárnych akciách a služobných cestách. Obzvlášť vo funkcii prezidentky je potrebné dodržiavať štátny protokol. Vyzývame prezidentku, aby uhradila všetko, čo štát platil v poslednom období za jej priateľa ako aj príbuzných.

Nedávny škandál ministra Sulíka, kedy zobral na palubu štátneho lietadla a výlet do Dubaja svoju rodinnú príslušníčku, by mal byť poučením pre každého predstaviteľa štátu. Zdá sa vám milí občania normálne, aby si predstavitelia štátu vozili v štátnych lietadlách rodinu alebo partnerov? Zdá sa vám normálne, aby sme to my všetci platili? Chápeme, niektorí si myslia, že Čaputová môže všetko. Máme pocit, že aj ona si to myslí. Pani Čaputová nič netrvá večne. Veríme preto, že zaplatíte naozaj úplne všetko, čo ste zo štátneho neoprávnene minuli. Ľuďom, ktorí majú existenciálne problémy, prikazuje prezidentka očkovanie, no sama nerobí kroky, aby mediálne a prakticky zastupovala Slovensko a občanov. Podpisuje bezodkladne zákony namierené proti nám, vyslovene si užíva funkciu a sama nedodržuje opatrenia ako napr. na odovzdávaní cien Biela vrana."

Danko: Deštrukciu štátu tu dnes máme v plnej paráde!
Neviete niekto, kde si Kollár užíva dovolenku? Pýta sa na svojej stránke na sociálnej sieti bývalý predseda parlamentu a líder Slovenskej národnej strany Andrej Danko. Slovensko podľa národniara Danka prežíva jedno z najťažších období a súčasný... Čítať ďalej
20 | 11 | 2021 | Diana Zaťková