Harabin, Harabin. Tak TOTO vám skutočne vôbec nevyšlo! (VIDEO)
21 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik

V súčasnosti žijeme dobu, akú tu zrejme nepamätá nikto. Pandémia urobila z ľudí niečo, čo zrejme ani sami nechceli. Nevraživosť a násilie sa vkradli nielen do našich životov, ale aj do ulíc, kde policajti riešia veci, o akých sa im pred pár rokmi ani len nezdalo.

Naši policajti v súčasnosti už nie sú tak rešpektovaní ako boli za socializmu, alebo ako sú v niektorých štátoch Európy. Svojím správaním si za to však môžu sami. Porovnať, ako vyzeral policajt za socializmu a ako teraz sa asi s nádychom humoru pokúsil v statuse exminister spravodlivosti a expredseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin, lenže tentokrát mu to vôbec nevyšlo. A ľudia mu to dali aj patrične „vyžrať“.

Od začiatku nebola žiadna, demokracia... Všetko len podvod a klam

„Policajti za „železnou oponou“ a policajt v demokracii,“ napísal Štefan Harabin k dvom fotkám policajtov, lenže toto mu vôbec nevyšlo. A ľudia si to všimli a v diskusii pod jeho príspevkom mu to aj jasne vysvetlili. „Jeden je dopravák a druhý zásahová jednotka. Ale Štefan tomu asi nerozumie,“ napísal Miroslav Capovčák. „Pán Harabin, trochu trápne nie? Prečo porovnávate dopraváka s kukláčom. Ja rozhodne nefandím súčasnej vládnej žumpe, ale trošku objektivity by nezaškodilo,“ skonštatovalo Nezávislé Jednotné Slovensko. „Od začiatku nebola žiadna, demokracia... Všetko len podvod a klam. Všetci nás klamete a zavádzate,“ pridala sa Jarmila Seboková.

„Pán Harabin, prečo klamete ľudí...??? Porovnávate policajta dopraváka zo soc. čias s dnešným policajtom zo zásahovej jednotky...!!! To je čo za blbosť...??? To môže napadnúť len človeka ako ste vy...!!! Porovnajte dopraváka s dopravákom... A potom Štbáka s dnešným policajtom zo zásahovky...!!! A ešte skúste aj napísať, ako sa tí Štbácki policajti správali... či by si nechali nadávať do... všetkého možného...,“ poriadne si „rypol“ do exministra Rastislav Jakal. „Števo, už si asi starý a pamäť neslúži. Skúsim pripomenúť „železnú oponu“. Tí ľudia tam stáli v daždi, so sviečkami v ruke. Žiadne opice uvrieskané,“ napísal Juraj Dzúr a pridal aj video zo Sviečkovej manifestácie z 25. marca 1988.

„Pekné porovnanie a ešte lepšie komentáre. V mojich 16tich-17tich rokoch sme začali s vrstovníkmi chodiť po vtedajších tanečných zábavách. Keď na zábavu prišla na kontrolu polícia, tak prišli dvaja policajti. Mali sme rešpekt, a oni sa chovali a o ochrancovia zákona a ľudí. Dnes?? Na diskotéku kde sú 16-17 roční, príde 10-20 členené komando ozbrojené a zapancierované s tým že neraz títo mladí sú položení na zem ako pri prepade. Tak čo nám priniesla demokracia? Slobodu, súdržnosť, rešpekt?? Nie - nie! Strach, nenávisť, ponižovanie - to nám priniesla takzvaná demokracia!!!,“ skonštatoval Ján Kováč. Boli však aj humornejšie príspevky: „Pán Harabin, vám niekto spravuje profil? To fakt sám od seba toto dokážete zverejniť?“ pýta sa Ľubomír Čurilla. „Odkedy Števko nechodí tancovať a vyžierať chlebíčky do markizáckej srvátky, už to nie je on,“ smeje sa Matúš Kulich.

Harabin to opäť vystihol úplne presne – TOTO je logika idiotov
Si zaočkovaný, môžeš všetko, nie si, treba ťa lynčovať. Toto je filozofia a logika našej vlády, lenže – kto ponesie zodpovednosť za to, ak budete mať po vakcíne nejaké trvalé následky alebo nebodaj zomriete? Kto vám, či vašej rodine, dá odškodné?... Čítať ďalej
11 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!