Pán Heger, ako ste doteraz ochránili našich starkých? Nijako! Tak ich nechajte na pokoji!
20 | 11 | 2021 I Ivan Brožík

Toto už je bezcitná drzosť. Heger objavil "atómový kufrík II". Ten prvý, Matovičov, dopadol fiaskom, a to za veľmi drahé peniaze. Tento Hegerov už zaváňa tým, čím sa do dejín zapísal zver v ľudskej koži, MUDr. Josef Mengele z bavorského Günzburgu. Obaja majú spoločnú bohorovnú arogantnú neznalosť a totálnu bezcitnosť. Viem, o čom píšem. Starám sa už roky 24 hodín denne o teraz už imobilnú 90 ročnú, no stále ešte ľudskú bytosť, pán Heger!

Človek, aj keď má 90, aj keď už nevládze prejsť z obývačky po toaletu bez pomoci, aj keď si už nedokáže nakúpiť, keď sa nedokáže brániť sám svojvôli štátu a jeho inštitúcií a tlaku všeobecnej zvrhlosti, je stále ešte človek, vážený pán Heger. Zistíte, ak sa dožijete takého veku a neduhov s ním spojených. Opatrujem túto ľudskú bytosť 24 hodín denne, sedem dní v týždni, 52 týždňov v roku, nonstop. Od Vami privlastneného štátu za to nechcem a ani neberiem ani cent, pán Heger! Jednak preto, že tá ľudská bytosť má svoju hrdosť (a ja tiež) a potom preto, že by ste ju kvôliu tomu šikanovali chodiť po lekároch, komisiách, sociálkach. A ona by to nezvládla. Zabilo by ju to. Zvlášť v tejto pandémii.

Hygienici majú nové právomoci: Môžu kontrolovať občianske, dávať pokuty aj zatvárať prevádzky
Pozor! Hrozia pokuty až do výšky 5 tisíc eur! Úrad verejného zdravotníctva dostal počas pandémie koronavírusu nové právomoci. Vyplývajú z novely zákona o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia, ktorú len minulý týždeň schválil parlament a... Čítať ďalej
20 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Pán Heger, nestarajte sa mi láskavo do života!

Tak sa mi láskavo, pán Heger nestarajte do toho, či bude zaočkovaná, alebo nie. Je kardiatický pacient, je to onkologický pacient, nemá základný imunitný orgán - slezinu. Prestańte s tou arogantnou drzou a boľševickou predstavou, že čo Vy nariadite, tak bude. No nebude. Berte to na vedomie! K mojej matke nepustím nikoho. Už dva roky žijeme v dobrovoľnej karanténe, dva roky bojujeme s neustálym zdražovaním. Žijeme aj napriek prítomnosti a neschopnosti Vašej vlády, pán Heger. Aj invalidný vozík a všetky zdravotnícke pomôcky jej hradím ja, nie Vy, nie štát. Tak sa nestarajte. Ak by ste ju chceli zaočkovať, zožeňte si súdny príkaz na povolenie vstupu na súkromný pozemok! A rátajte ešte s mojim psom, má 50 kg a ľudí, ktorých miluje, bráni! Verte mi, pán Heger, Vás nemiluje! A to volím slabý výraz.

Poznáte vôbec zákony, pán Heger?

Pán Heger, máte štatistiky o veku pacientov, ktorí momentálne ležia v nemocniciach? Koľko percent z nich má 90 rokov? Koľkí sa nakazili v zamestnaní, v hromadnej doprave? Tak sa mi láskavo nestarajte o matku, ktorá od februára 2020 neprešla cez bránku našej záhrady do takzvanej civilizácie. Fakt buďte tak láskavý! Do takzvanej civilizácie, reprezentovanej tak isto dlhý čas práve Vami, Vašimi spolustraníkmi, Vašou koalíciou! V žiadnom prípade Vám nedovolím robiť lekárske pokusy na bezbrannom človeku. Nevládnom a starom! Na človeku, ktorý sa zo zákona považuje za chránenú osobu. Poznáte vôbec zákony, pán Heger? Nie je rok 1943 a Slovensko ešte stále oficiálne nie je Osvienčim!

Ťaháte k víťazstvu "mafiu"

Vážený pán Heger a Vaši spolustraníci, spolukoaličníci. Vy si to možno neuvedomujete, lebo Vy programovo kašlete na ľudí, ktorí si dovolia myslieť nezávisle. Ale nikto nikdy neurobil v tejto spoločnosti viac pre to, aby v najbližších voľbách vyhrala tá "mafia", od ktorej teraz akože čistíte Vami riadený chliev. A už takmer doriadený. Opozičný Smer-SD podľa najnovšieho vyhlásenia urobí všetko preto, aby povinné očkovanie proti ochoreniu COVID-19 nikdy neprešlo. Predseda strany Robert Fico to uviedol vo videu na sociálnej sieti. Reagoval tak na vaše vajadrenia, pán premiér Eduard Heger (OĽANO). Lebo podľa Vás by cestou z pandémie mohlo byť povinné očkovanie pre ľudí nad 65 rokov. V prípade zavedenia povinného očkovania by opatrenie Smer-SD napadol na Ústavnom súde SR.

Nie mengeleizmu!

A viete prečo v tejto chvíli ako celoživotný nestraník cítim, že Smer sa teraz momentálne na rozdiel od Vás stará o moje neodňateľné práva a o právo na život mojej matky? Pretože sa postavil Vášmu mengeleizmu, Vašej bezcitnosti, myšlienkovej a odbornej prázdnote, vážený pán Heger! A môžete si Vašimi kanálmi overiť v Národnom centre zdravotníckych informácií, áno, ja som plnohodnotne dvojetapovo očkovaný. Aby som umožnil prežiť človeku, ktorý od pondelka podľa Vás už nesmie nič. Vašou psou povinnosťou ako predsedu vlády je umožniť prežiť nám všetkým. Nielen vašim spolustraníkom a Vašim voličom.

Podľa vlasov spoznáš, kto je očkovaný: Hára nám budú viať ako na koncerte Iron Maiden!
Apartheid pre nezaočkovaných! Jedine tak sa podľa opzičného poslanca za stranu Smer-SD Ľuboša Blahu dá nazvať to, čo na nás vládni papaláši pripravili. Vo svojom statuse na sociálnej sieti Blaha hneď použil príklad - zaočkovaná pani prezidentka... Čítať ďalej
20 | 11 | 2021 | Diana Zaťková