Podvod menom vakcína!
19 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

V jeseni minulého roku sa na Slovensku uskutočnilo niekoľko kôl masívneho celoplošného „testovania“. Na tejto vojenskej operácii sa pod hrubým nátlakom organizovanej skupiny zúčastnili takmer 4 milióny obyvateľov Slovenskej republiky, zaspomínal si lekár a vedec Ján Lakota z Virologického ústavu SAV.

Fatálne následky pre Slovensko

Podľa vedca táto operácia, ktorá nemala absolútne nijaký medicínsky a odborný zmysel („výsledok testu je platný len v čase odberu“), spôsobila  najväčšiu epidémiu respiračných ochorení s fatálnymi následkami v histórii Slovenska. Bola sponzorovaná zo zahraničia americkými a britskými finančnými a mentálnymi zdrojmi.

"V primárnej publikácii o tomto zločinnom testovaní autori (traja zo Slovenska, ďalší z Veľkej Británie) deklarovali, že získali informovaný súhlas od každého testovaného, pričom nebol získaný ani jeden. Už vtedy (12.11.) bola publikovaná výzva „Všetkým obyvateľom Slovenska“, v ktorej bol tento zločin svojou obludnosťou porovnaný so zločinmi v nacistických koncentračných táboroch počas druhej svetovej vojny," upozorňuje Lakota.

Najzarážajúcejší bol podľa neho fakt, že nikto z tých, ktorí sú zodpovední za ľudí žijúcich na Slovensku nepozdvihol svoj hlas proti tomuto zločinu, ktorý nemá historickú paralelu v povojnovej Európe. "Po testovaní a následnej epidémii respiračných ochorení sa na Slovensku umelo a cielene vytvorila atmosféra hrôzy a strachu, ktoré hnala ľudí pod ihly očkovacích striekačiek," konštatuje lekár.

Blaha: Rakúsko ide fašistickou cestou. Jediným riešením je liečba
Rakúsko plánuje lockdown pre očkovaných i nezaočkovaných. A nariadi povinné očkovanie. K tomuto zámeru sa na svojom facebookovom profile vyjadril poslanec NRSR a podpredseda Smeru - SD Ľuboš Blaha: „Slovensko nie je povinné preberať každú sprostosť... Čítať ďalej
19 | 11 | 2021 | Ján Papuga

Táraniny o pacientovi „nula“

Pôvod samotného vírusu podľa právnika nie je známy. "Prosím, táraniny o pacientovi „nula“ si z epidemiologického a infektologického výskumu strčte za klobúk. Vírus je najpravdepodobnejšie produktom šialeného a zločinného výskumu, ktorý za štedré dotácie vojenských peňazí  už desaťročia skúmal vírusy netopierov a ich „preskok“ na človeka. Vo viacerých laboratóriách v celom svete.  Zatiaľ bol „selektívny“ pri ázijskej populácii, pričom „nepohrdol“ ani inými. No, „gain on function“ v priamom prenose," upozorňuje Lakota.

Virológ hovorí, že o rýchlokvasenej vakcíne už bolo popísané veľa. Štandardný čas jej vývoja (a testovania) bol skrátený z 8-12 rokov na niekoľko mesiacov. Neskoré účinky bolo možné predvídať ale doslova katastrofálne krátkodobé a strednodobé nežiadúce účinky predvídal z odborníkov málokto.

Nehorázne nás klamú

"Tu je potrebné poznamenať nasledovný fakt. Vakcína sa prezentuje ako experimentálna, fáza 3 klinického skúšania. V „pravej“ fáze 3 experimentálneho skúšania sú potrebné dve ramená: jedno s neúčinnou látkou (placebo), druhé s účinnou, „testovanou“ látkou. Na Slovensku (a nikde vo svete) nikomu nie je vedome podávané rameno s placebom. To znamená, že nás nehorázne klamú – alebo to fáza 3 nie je, alebo časti „testovaných“ je podávané placebo, pričom ani pacient ani ten, kto vakcínu podáva, nevie o aký preparát sa jedná (tzv. dvojito slepý pokus)," varuje odborník.

Polícia sprísňuje kontroly: Od pondelka nezaočkovaní ani na krok!
Polícia bude od pondelka intenzívne kontrolovať dočasný lockdown pre nezaočkovaných: robíme to pre naše nemocnice! Upozorňuje polícia na svojej stránke na sociálnej sieti. Kontroly čakajú občanov od pondelka 22. novembra, kedy začína platiť... Čítať ďalej
19 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Podľa Lakotu počiatočné demagogické lži a podvody vystriedali „experimentálne“ fakty. Vakcína je niečo úplne iné, ako to, čo bolo s fanfárami sľubované. Nechráni pred ničím, má neuveriteľné množstvo nežiadúcich účinkov, ktoré končia aj smrteľne.

Vakcína je neúčinná

Experimentálne fakty po celom svete, ako aj v Európe svedčia o jednom – vakcína je a priori neúčinná. V súčasnej dobe sa v Európe sprísňujú opatrenia v krajinách, v ktorých je zaočkovanie obyvateľstva vysoké. Je to nárastom počtu pozitívnych, či infikovaných.

"Teda napriek vakcinácii, o ktorej veľkohubo vykrikovali ako o všelieku. Na Slovensku „ideme vlastnou“ cestou. Na základe príkazov zvonku odsúhlasujeme drakonické zákony, ktoré sú predzvesťou teroru voči tým, ktorí sa nechcú podriadiť „násiliu ihly“," varuje odborník. 

Znovu sa podľa neho opakuje situácia spred roka, ale doslova v zosilnenom obraze. "Pridali sa aj „experti“ z katolíckej cirkvi. V mene „lásky k blížnemu“ je podľa nich potrebné sa zaočkovať vakcínou. No hnus. Vytvoril sa extrémny tlak na podanie tohto preparátu za každú cenu. Ochrana pred vírusom vakcínou za súčasných poznatkov z celého sveta je mimoriadne pochybná," uzavrel Lakota.

Pavol Slota o "našich pomätených diktátoroch"
Všetci, ktorým ešte propagandistická mašinériu nedokázala vymyť mozgy a stále dokážeme čítať medzi riadkami, vieme, vidíme a mnohí aj na vlastnej koži zažívame, že naši pomätení diktátori bez mihnutia oka porušujú čo sa dá, píše na sociálnej sieti... Čítať ďalej
19 | 11 | 2021 | Ivan Brožík

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!