Exprokurátorka Mišíková si podala Lipšica i Žilinku! TOTO im odkazuje
19 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Mediálne odkazy nepôsobia dobre na verejnosť! Odkázala to bývalá prokurátorka a členka Súdnej rady Eva Mišíková generálnemu prokurátorovi Marošovi Žilinkovi a špeciálnemu prokurátorovi Danielovi Lipšicovi.

Kauzy bosov podsvetia

Mišíková v minulosti hájila predovšetkým záujmy štátu. Do povedomia verejnosti sa dostala najmä pre kuazy bosa slovenského podsvetia Mikuláša Černáka či Karola Mella.

Advokátku s povesťou bojovníčky proti mafii do značnej miery rozčuľujú súčasné pomery v justícii, tzv. vojna policajtov, ale aj nezhody medzi Marošom Žilinkom a Danielom Lipšicom.

Mali by si sadnúť za zatvorenými dverami

Podľa slov prominentnej právničky by totiž miesto častých mediálnych odkazov, ktoré si Žilinka s Lipšicom vymieňajú, obom prospel rozhovor za „zatvorenými dverami“. 

„Osobne si myslím, že obaja sú dostatočne inteligentní a skúsení, a tak nie je možné pochybovať o tom, že budú vedieť nájsť spoločnú reč. Mediálne odkazy totiž nepôsobia dobre na verejnosť,“ povedala pre denník Plus JEDEN DEŇ. Ako dodala, oboch veľmi dobre pozná a váži si ich. 

Rozdelením ľudí do dvoch kategórií vláda kryje svoje fatálne zlyhania!
Vláda sa definitívne rozhodla vytvoriť občanov dvoch kategórií! Upozorňuje vo svojom statuse na sociálnej sieti líder Hlasu a expremiír Peter Pellegriny. Ohodnotil tak najnovšie sprísnenie protipandemických opatrení a zavedenie lockdownu pre... Čítať ďalej
19 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

"Preto si myslím, že by bolo vhodné, aby odstránili trecie plochy a veci si vydiskutovali. Myslím, že ich intelekt im nedovolí, aby neprišlo k utlmeniu vzájomných verbálnych útokov či vyjadrení,"povedala Mišíková na adresu Lipšica a Žilinku.

Dnes je z nej advokátka

Mišíková dnes ako advokátka zastupuje viacero osôb zapojených do tzv. vojny policajtov. Napríklad exriaditeľa SIS Vladimíra Pčolinského, podnikateľa Petra Košča alebo bývalého šéfa operatívcov NAKA Jána Kaľavského.

Z jej pohľadu sa podarilo nájsť v postupe vyšetrovateľov určité chyby. "Súd totiž neskúma iba to, či sú splnené dôvody na väzbu, ale aj opodstatnenosť obvinenia."

Mišíková tiež vysvetlila, prečo sa rozhodla zastupovať práve niekdajších štátnych zamestnancov, ktorí sú dnes obvinení z korupcie. „Ak niekto niečo spravil, nech si za to nesie zodpovednosť. Ale nech sa na mňa nikto nehnevá, keď vidím jasné porušovanie práv, tak na to upozorním. Robila som tak kedysi v prípade disciplinárneho stíhania bývalého generálneho prokurátora Dobroslava Trnku a robím tak aj teraz pri bývalom šéfovi SIS Vladimírovi Pčolinskom," uzavrela advokátka.

Bratislava: Vianočné trhy v Starom Meste by mali byť, vstupy budú kontrolované
Vianočné trhy na Hviezdoslavovom námestí by sa mali naďalej konať od 26. novembra do 23. decembra. Mestská časť však opätovne upozorňuje, že prístupné budú len pre očkovaných, vstupy na trhy budú kontrolované. Pre TASR to uviedol hovorca Starého... Čítať ďalej
19 | 11 | 2021 | tasr

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!