Rozdelením ľudí do dvoch kategórií vláda kryje svoje fatálne zlyhania!
19 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Vláda sa definitívne rozhodla vytvoriť občanov dvoch kategórií! Upozorňuje vo svojom statuse na sociálnej sieti líder Hlasu a expremiír Peter Pellegriny. Ohodnotil tak najnovšie sprísnenie protipandemických opatrení a zavedenie lockdownu pre neočkovaných Slovákov.

Segregácia nezaočkovaných

"Zavedením lockdownu pre nezaočkovaných sa vláda definitívne rozhodla vytvoriť občanov dvoch kategórií a vydať sa cestou segregácie nezaočkovaných," skonštatoval Pellegríni. 

Vyradenie ľudí s negatívnym PCR testom zo všetkých aktivít okrem obchodov zo základnými životnými potrebami je podĺa expremiéra dôkazom, že vláde nejde o zabránenie šírenia vírusu, ale o nátlak na zaočkovanie sa.

Zlyhania v očkovacej kampani

"Svoje vlastné fatálne zlyhania v očkovacej kampani vláda v najťažšej chvíli zachraňuje rozdeľovaním občanov Slovenska na dve kategórie," píše Pellegrini.

Nový Covid automat bude opäť prísnejší – ďalší hon na nezaočkovaných
Zvýšenie počtu infikovaných na COVID-19, ale aj počtov hospitalizovaných či mŕtvych malo za následok sprísnenie opatrení v Covid automate. A doplatili na to najmä nezaočkovaní, ktorým opäť sprísňujú opatrenia. Je zarážajúce, že všetka vina na... Čítať ďalej
18 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

Podľa lídra Hlasu je nevyhnutné, aby vláda súčasne so zatváraním prevádzok a obmedzovaním ich činnosti oznámila, akým spôsobom a kedy ich odškodní za vzniknuté škody. Doterajšia pomoc ekonomike bola podľa neho najslabšia v Európskej únii, a ešte aj z nej nechala vláda ukradnúť 24 miliónov eur schrankovým firmám.

"HLAS vyzýva predsedu vlády, aby okamžite dosiahol dohodu medzi svojimi ministrami Matovičom a Sulíkom o univerzálnom odškodňovacom zákone, na ktorý Slovensko stále márne čaká kvôli ich detinským osobným sporom," vyhlásil Pellegrini.

Chorobu treba liečiť!

Zároveň opozičný politik oznamuje, že Hlas vyzýva vládu, aby prestala podceňovať aj inú formu pomoci pacientom s Covidom a začala konečne túto chorobu liečiť.

"Podávanie niektorých látok preukázateľne znižuje riziko hospitalizácie či ventilácie, napriek tomu stále zbytočne čakajú na skladoch na svoje použitie. Je neprijateľné, aby štát nechával chorých ľudí bez akejkoľvek pomoci, až kým neskončia v nemocnici," uzavrel Pellegrini.

Toto tu nebolo ani za komunistov - bývalý moderátor Karol Farkašovský
„Toto tu nebolo ani za komunistov“ – zamýšľa sa na sociálnej sieti novinár a exposlanec Karol Farkašovský a pokračuje: „Masírovanie mozgu slovenského občana nemá konca. V pude sebazáchovy vypínam televízne správy po 10 tich minútach. Už nie som... Čítať ďalej
18 | 11 | 2021 | gabriel matta

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!