Dušan Titel: "Šport opäť krváca, zas naletel vládnym sľubom"
19 | 11 | 2021 I Ivan Brožík

"Vláda zase oklamala šport. Zaočkovanie je sloboda, počúvali sme z úst vládnej koalície. Presne ako cez kopirák pred rokom, keď sme z tých istých úst počuvali počas druhej vlny pandémie, že sloboda je modrý antigénový papierik." Rozhorčene píše na sociálnej sieti Dušan Titel.

Dušan Titel už iba konštatuje: "Šport opäť krváca a naletel sľubom. Kluby sa spoliehali v súťažiach, že budú môcť hrať aspoň pre zaočkovaných. Tak ako sa na tieto prísľuby spoliehali hoteliéri a reštaurácie. Pozrite sa k susedom, kde na štadióny môžu chodiť aspoň zaočkovaní. Ale 200 ľudí na športovom podujatí, keď ako v prípade či už Slovana, ktorý má 22 000 kapacitu, či iných štadiónov, kde je kapacita od 4 až po 10 000 je to výsmech."

Taraba: "Čaputovej kamoši v justícii sa už ani netvária, že sú nezávislí"
"Nedá mi tu nedať tento obrázok, na ktorom je krásne vidieť kam doriadili justíciu." Píše na sociálnej sieti poslanec NRSR Tomáš Taraba Ústava deklaruje dva podstatné atribúty súdnictva v Slovenskej republike - nezávislosť a nestrannosť. Všeobecne... Čítať ďalej
19 | 11 | 2021 | Ivan Brožík

Ako chce budovať dôveru vláda, ktorá klame?

"Vláda opäť klamala. Preto sa pýtam ako chcete budovať krehkú dôveru ľudí k opatreniam, keď o nich sústavne klamete? Klamstvo je cesta do pekla. A nečudujem sa, že spoločnosť je ako sud s pušným prachom pripravená na radikálne riešenia. V tomto prípade,slovenský šport dostal ďaľšiu ranu. Či sa z nej pozviecha mám veľké pochybnosti. Straty a škody budú obrovské." Opisuje súčasný styv v oblasti športu Dušan Titel.

Porovnanie s inými krajinami:

Kapacity divákov na športových podujatí a opatrenia vo svete:
Poľsko: 100 percent kapacity len očkovaní
Maďarsko: 100 percent kapacity len očkovaní
Česko: 100 percent kapacity len očkovaní
Španielsko: 100 percent kapacity OTP
Taliansko: 100 percent kapacity OTP
Anglicko: 100 percent kapacity len očkovaní
Nemecko: 100 percent kapacity len očkovaní
Francúzsko: 100 percent kapacity len očkovaní
Kanada: 100 percent kapacity len očkovaní
USA: 100 percent kapacity len očkovaní
SLOVENSKO: MAX 200 divákov, len očkovaní !!!!!

Uzatvára veľavravnú štatistiku Dušan Titel na sociálnej sieti.

(Medzititulky red. HD.)

Lučanského smrť ešte nie je vyriešená, nehovorte teda o samovražde! Apeluje Radačovský
K smrti a poraneniu došlo za doposiaľ neobjasnených okolností! Upozorňuje na svojej stránke na sociálnych médiách bývalý sudca, europoslanec a splnomocnený zástupca rodiny bývalého prezidenta Policajného zboru Lučanského Miroslav... Čítať ďalej
19 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!