Sólymos sa pustil do vlády za pandemické opatrenia: Vlak nám už dávno ušiel!
18 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Vláda sa snaží naskočiť na vlak, ktorý dávno ušiel! Tak okomentoval prísnejšie protipandemické opatrenia exminister životného prostredia a súčasný predseda republikovej rady mimoparlamentnej maďarskej strany Aliancia László Sólymos. 

Podľa Sólymosa prechod na prísnejšie opatrenia je logický a už dávno bol potrebný. Žiaľ, táto vláda akosi už ten rýchlik zmeškala, hovorí exminister. A teraz sa podľa neho snaží naskočiť na vlak, ktorý dávno ušiel, píše portál 1pluska.sk.

Nepripravení na tretiu vlnu

Exminister kritizuje vládu, ktorá podľa neho tvrdila, že je pripravená na tretiu vlnu pandémie. "Dlhé týždne a mesiace sme počúvali, že Slovensko a ministerstvo zdravotníctva je pripravené na tretiu vlnu. Na základe aktuálnych čísiel však vidíme, že sme sa na ňu nepripravili o nič lepšie ako Bratislava na prvý sneh," povedal Sólymos. 

Vláda prijala nové znenie COVID automatu a podľa premiéra Eduarda Hegera zavádza tzv. lockdown pre nezaočkovaných momentálne vo všetkých okresoch. Nezaočkovaní budú môcť chodiť iba do tzv. esenciálnych obchodov, nebudú môcť chodiť do nákupných centier ani na hromadné podujatia.

Aká koalícia, také opatrenia. R. Fico im vyčíta nejednotnosť a protichodnosť
Rovnako, ako celé Slovensko, aj v Smere čakali, ako dopadne dnešné rokovanie vlády. Dočkali sme sa. A dočkali sme sa aj ich zhodnotenia od R. Fica. Poďakovanie účastníkom Kým sa R. Fico pustil do kritiky vlády, poďakoval sa účastníkom... Čítať ďalej
18 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!