Uhrík: Najlepšou reformou bude povalenie tejto škodlivej vlády (VIDEO)
17 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik

Igor Matovič sa uplynulý týždeň popýšil svojou „geniálnou“ daňovo-odvodovou reformou. Možno z jeho pohľadu aj taká je, lenže kritiku si za ňu vyslúžil z viacerých strán, pričom pochavaly bolo pramálo.

Kriticky sa k daňovo-odvodovej reforme ministra financií a šéfa OĽaNO Igora Matovča vyjadrili nielen viacerí odborníci, ale aj opoziční politici. Nitku suchú na nej vo videu nenechal ani europoslanec a predseda hnutia Republika Milan Uhrík, podľa ktorého najlepšou daňovo-odvodovou reformou pre Slovensko bude, ak 17. novembra národ zvalí túto škodlivú vládu.

Matovič na svoju daňovo-odvodovú reformu podporu z koalície zatiaľ nemá

„Po tom, čo sme počuli a videli môžeme sme smelo zaradiť Matovičovu daňovo-odvodovú reformu do knihy Matovičových rozprávok, z ktorých už zajtra vôbec nič nebude,“ hovorí v úvode videa Uhrík, podľa ktorého by sa s viacerými bodmi tejto reforma dalo súhlasiť.

Ľudia vás už nechcú! Zradili ste všetko! Zmiznite! Odkazuje koalícii Blaha
Slovensko, respektíve jeho hlavné mesto, sa dnes v sviatočný deň osláv 17. novembra premení na miesto protestov proti všetkému, čo táto koalícia za rok a pol napáchala. A že je toho naozaj dosť netreba vari ani pripomínať. Súčasná štvorkoalícia,... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

„Igor Matovič ale opäť zabudol na to najpodstatnejšie, že už nie je opozičným politikom, ale koaličným, ktorý potrebuje na presadenie svojich návrhov aj podporu ostatných kolegov z koalície. Tú, evidentne, nemá, pretože na tej tlačovke, pardon, na tom natáčaní dokumentárneho filmu bez rúška, stál sám ako prst,“ konštatuje položartom šéf Republiky, podľa ktorého to hlbšie analyzovať nemá zmysel. „Som presvedčený, že najlepšou daňovo-odvodovou reformou pre Slovensko bude, ak 17. novembra národ zvalí túto škodlivú vládu.

Mikloš tvrdo rozmetal Matovičovu reformu
Čo si to zas vymyslel, Igor? Návrh novej daňovo–odvodovej reformy z dieľne ministra financií Igora Matoviča sa teší obrovským ohlasom. Je len smutné, že výlučne negatívnym. A to nekritizuje len opozícia. Reforma sa nestretla ani s pochopením... Čítať ďalej
16 | 11 | 2021 | DianaZaťková

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!