Služobníčka vlády Čaputová expresne podpísala zákon, ktorý segreguje Slovákov
15 | 11 | 2021 I Ján Papuga

Prezidentka Zuzana Čaputová odkryla svoju tvár a už ani nepredstiera, že je prezidentkou všetkých Slovákov. Napriek tomu, že s výrazom trpiteľky hovorí o tom, aká nenávisť je v národe, podpísala expresne zákon, ktorý bude okrem iného deliť ľudí na očkovaných a nezaočkovaných. Ťažko potom veriť jej tvrdeniam, že opozícia môže za rozkol verejnosti, keď sama sa na ňom priamo podieľa. Bližšie sa na to pozreli Veci verejné.

Ide o zákon, ktorý 12. novembra schválila NR SR, ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony v súvislosti s treťou vlnou pandémie ochorenia COVID-19.

Laššáková: Na čele nášho štátu stojí politický amatér, Čaputová na Fica nemá
Prezidentka Zuzana Čaputová stráca na popularite nielen u opozičných politikov, ale aj u verejnosti. Na súčasnú vládu poriadne napálení ľudia jej nemôžu odpustiť najmä zmarené referendum, o čo sa teraz asi postará opäť. O hlavu štátu si otierajú... Čítať ďalej
12 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

Tento zákon umožňuje vytvárať niekoľko kategórii ľudí na základe očkovania, pričom sa odvoláva na narastajúci počet ,,prípadov“ v súvislosti s 3. vlnou pandémie COVID-19.

Zuzana Čaputová samozrejme nemala žiaden problém tento zákon podpísať. Príkaz znel jasne, treba Slovákov ako národ rozbiť a ponížiť...