Laššáková: Na čele nášho štátu stojí politický amatér, Čaputová na Fica nemá
12 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik

Prezidentka Zuzana Čaputová stráca na popularite nielen u opozičných politikov, ale aj u verejnosti. Na súčasnú vládu poriadne napálení ľudia jej nemôžu odpustiť najmä zmarené referendum, o čo sa teraz asi postará opäť.

O hlavu štátu si otierajú ústa mnohí politici, jej vyjadrovanie a kroky ale riadne dráždia laickú aj odbornú verejnosť. Žlčou pohla už i skúsenej právničke Judite Laššákovej, ktorá v statuse dokonca napísala, že na čele štátu stojí politický amatér.

Pre Čaputovú je téma „lebo Fico“ či „lebo Smer-SD“ asi najpodstatnejšia

Zuzana Čaputová toho už podľa Laššákovej narozprávala tak veľa, že by to vydalo na knihu. „Určite sa nájde niekto, kto sa podujme zostaviť zborník jej neodborných výrokov,“ píše položartom skúsená právnička, ktorá sa vracia k relácii rádia Expres vysielanej 11. 11. a k rozhovoru s moderátorom Braňom Závodským. Ten, podľa nej dopadol podľa očakávania, lebo ani jeden z dvojice nesklamal. „Moderátor Zuzanu Čaputovú miluje a bolo to aj cítiť. Pani prezidentka toho povedala požehnane, ale triezvo uvažujúci divák (rádio vysiela aj obraz na internete), alebo poslucháč, mohol pochopiť, aké je jej hlavné posolstvo. Pre Zuzanu Čaputovú je téma „lebo Fico“ či „lebo Smer-SD“ podstatnejšia ako problematika životného prostredia,“ konštatuje Laššáková.

Chmelár: Čaputovej nervózne reakcie na expremiéra Fica sú precitlivené
Zdá sa, že konanie pani prezidentky irituje takmer každého. Najnovšie sa k nemu vyjadril aj E. Chmelár. "Je ťažké udržať si v tejto hysterickej dobe nadhľad, ale ten, kto by sa mal o to aspoň z titulu svojej funkcie usilovať, je prezident... Čítať ďalej
12 | 11 | 2021 | Eka Balašková

„Ak sa niekto v 39-minútovej relácií venuje sebe a svojej predvolebnej kampani celých 34 minút a téme, ktorá jej vraj leží na srdci iba päť, asi jej srdce bije pre iné priority,“ vysvetľuje právnička, ktorej vraj rezalo uši, ako prezidentka odmieta udeľovať Ficovým nominantom „amnestie“. „Ja chápem, že v prípade stresu sa človek takpovediac prekecne. No minimálne sa mala okamžite opraviť, ak je takou znalkyňou ústavného práva, ako o sebe najnovšie vyhlasuje,“ konštatuje naša skúsená medzinárodná právnička.

Europoslanec Šimečka sa snaží obraňovať bývalú kolegyňu Čaputovú pred Blahom!
Prezidentka Zuzana Čaputová opäť poriadne rozvírila slovenské politické vody. Stalo sa jej to po tom ako sa vyjadrila k otázke možného referenda, ktoré už raz, obrátením sa na Ústavný súd, úspešne zmarila. Tentokrát hlava štátu, ktorá bola hosťom... Čítať ďalej
12 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

Zaočkovaná prezidentka si vraj kupuje samotesty na COVID-19

„Mimochodom, zaujímalo by ma, či si kňazi vierovyznania kultu Čaputovej uvedomujú, aká silná je kompetencia prezidenta omilostiť právoplatne odsúdenú osobu. Veď svorne tvrdili a tvrdia, že prezident je „iba“ reprezentatívna figúrka. Ešte ma zarazilo jej vyjadrenie, že aj keď je síce zaočkovaná, kupuje si samotesty, či náhodou nemá Covid-19, pretože by ochorenie mohla prenášať,“ vracia sa Laššáková k prezidentkiným vyjadreniam. Podľa právničky je veľmi chvályhodné, že napriek očkovaniu, ktoré aj podľa hlavy štátu malo zaručiť slobodu, pristupuje Čaputová tak zodpovedne k zdraviu blížnych. „Mňa však vyjadrenie o nákupe samotestov zaskočilo. Celkom by ma zaujímalo, či to platí zo svojho platu cca 14 000 eur, alebo jej na to prispievame my všetci zo štátneho rozpočtu,“ konštatuje Laššáková, ktorá dúfa, že tým nechcela všetkým zaočkovaným naznačiť, aby si tiež kupovali samotesty.

Čaputová si definitívne vykopala svoj politický hrob
Prezidentka Zuzana Čaputová bola hosťom Braňa Závodského v rádiu Expres. Jej vystúpenie zhodnotil na svojom facebookovom profile podpredseda Smeru - SD Ľuboš Blaha. Zuzana Čaputová si podľa Blahu definitívne vykopala svoj politický hrob.... Čítať ďalej
11 | 11 | 2021 | Ján Papuga

Laššáková chcem dať do pozornosti aj prezidentkine vyjadrenie, že Ficove útoky ju viac presviedčajú o tom, aby opätovne kandidovala. „V to dúfam. Všetci jej protikandidáti budú mať možnosť opisovať negatívnym výpočtom chýb Zuzany Čaputovej v úrade prezidenta, ako by v prípade zvolenia konali oni/ony. Skrátka stačí, ak protikandidát povie, že „ona urobila toto, ja by som to riešil takto“,“ prízvukuje Laššáková, ktorá je toho názoru, že Fico medzi prezidentskými kandidátmi nebude. „Nielen z toho dôvodu, že mu rastú astronomicky čísla v prieskumoch, ale aj preto, lebo na rozdiel od Zuzany Čaputovej nie je politický amatér,“ píše úplne natvrdo právnička.

Fico ostro vystúpil proti Čaputovej (VIDEO)
Na vystúpenie prezidentky SR v súkromnom rádiu reagoval svojím vyjadrením aj Robert Fico, predseda Smeru-SD. Prepis videa prinášame v plnom znení. "Prezident republiky, bez ohľadu na to, či je to muž, alebo žena, musí byť nadstranícky a spájať... Čítať ďalej
11 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Národ už má skúsenosť s tým, ako vyzerá takzvaná „slušná“ zmena

Fico má podľa Laššákovej morálnu povinnosť dať Slovensko do poriadku, lebo spúšť, ktorú už teraz vidíme na Slovensku, niekto bude musieť upratať. „A nech už si o Ficovi myslíme, čo chceme, na rozdiel od súčasnej a aj tej minulej vlády (rozumej Matovičovej), Fico štát riadiť vie,“ pochválila trojnásobného premiéra Laššáková, kým Zuzana Čaputová, podľa nej, svojimi krokmi neustále dokazuje, že je presne tým, čím bola na začiatku svojho volebného obdobia - politickým amatérom, z ktorého kňazi jej kultu vyrábajú štátnika. 

„No, môžem sa mýliť a pani prezidentka a jej poradcovia to vidia lepšie a Fico bude kandidovať na post prezidenta. V takom prípade budú mať nielen kňazi, ale aj miništranti a veriaci jej kultu čo robiť, pretože tentokrát poraziť Fica nebude také jednoduché. Národ už totiž má skúsenosť s tým, ako vyzerá takzvaná slušná zmena,“ končí Judita Laššáková svoj kritický status namierený na prezidentku Čaputovú.

Blaha: Prekročila všetky čiary- Čaputová spláchla aj druhé referendum!
Podpredseda Smeru - SD Ľuboš Blaha vo svojom statuse na facebookovom profile vyjadril svoj postoj k prezidentke Čaputovej, ktorá odmietla ich dve nové referendové otázky. Podľa neho prekročila všetky čiary a zmarila aj druhé referendum. Čaputová... Čítať ďalej
11 | 11 | 2021 | Ján Papuga