Naštvaná Beňová: Naložila Šeligovi a skritizovala nedomyslený systém testovania!
15 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Nestačí testovať iba nezaočkovaných! Europoslankyňa Monika Beňová včera mnohých prekvapila svojím statusom na sociálnej sieti. Zdá sa, že politička s celou rodinou skončila napriek očkovaniu v karanténe! Ešte šťastie, že som neodletela do Bruselu.

Napriek zaočkovaniu je momentálne Beňová so svojím partnerom a deťmi s pozitívnymi testami na koronavírus v karanténe. Syn Martin má boj s koronavírusom už  takmer úspešne za sebou, no u malej Lei za začali príznaky prejavovať včera. 

"Zvláda to dobre, trošku teplotka a soplík, dúfame že to aj tak ostane," dodáva Beňová.

Tretiu dávku nestihla

Budúci týždeň mala ísť poslankyňa na tretiu dávku vakcíny. "Nestihla som, žiaľ. Zdá sa, že 6 mesiacov čakať na tretiu dávku je veľa, ale nie som ani lekár, ani epidemiológ, tak to si samozrejme len myslím," konštatuje europoslankyňa.

Šokujúce slová imunológa o vakcínach: TOTO by ste si mali určite vypočuť! (VIDEO)
Česko je z hľadiska pravdivosti informácií ohľadom koronavírusu, jeho liečenia a vakcinácie pred nami vzdialení na míle ďaleko. Kým u nás sa neustále klame a ľuďom sa rozličnými „odborníkmi“ doslova vymývajú mozgy, tam sa im usilujú povedať... Čítať ďalej
14 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

Už pred týždňom si bola dať zmerať protilátky a mala ich už veľmi málo, "ale systém ma nepustil na registráciu, tak som teda rada, že pustil Juraja Šeligu tridsaťročného, ktorý už prednostne tretiu dávku má. Či ma to štve? Jasné, že áno!" opisuje rozhnevaná politička.

Beňová píše, že si očkovanie proti koronavírusu zvolila dobrovoľne a verí, že jej pomohlo k ľahkému priebehu a jej synovi tiež. "Partnerovi síce nie, ale možeme sa len domnievať, aký priebeh by mal, keby zaočkovaný nebol. Je to zrejme individuálne," hovorí.

Nestačí testovať len nezaočkovaných!

Podľa Beňovej naozaj nestačí testovať len nezaočkovaných ľudí. "Našťastie som po synovom pozitívnom teste neodletela do Bruselu v utorok. Mohla som nešťastne infikovať kohokoľvek, či už na letisku, v lietadle, šoféra v aute z letiska a množstvo ľudí v EP. Lebo nemám teplotu, mám covid pas a do budovy by ma teda normálne pustili," upozorňuje na nedomyslený systém.

Redaktori SME sa nechutne zabávali na účet speváčky. Iba preto, že je kresťanka
Komunikácia medzi redaktormi denníka SME zaujala konzervatívny denník Postoj. Redaktori Peter Tkačenko a Rado Ondřejíček sa bavili na úkor speváčky Simi Martausovej. "Vo vzájomnej konverzácii dospeli až k urážke jej manžela Michala Magušina, ktorý... Čítať ďalej
15 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová