A. Belousovová: Čoho sa Matovič dotkne, to sa na H...O premení!
15 | 11 | 2021 I Eka Balašková

Anna Belousovová je jednou z tých ľudí, ktorých daňová reforma ministra financií akosi vôbec neočarila. Ako to myslí, píše vo svojom statuse.

Podľa Belousovovej nemá zmysel rozoberať konkrétne návrhy. Stačí si pozrieť jeho "doterajšie pracovné "úspechy" jej autora a spôsob akým bola daňová reforma pripravovaná a prezentovaná." Píše politička. "Zdravý rozum vám napovie, že to bude katastrofa, pretože čoho sa doteraz tento politický omyl chytil, nikdy dobre nedopadlo."

Slovenský Midas

"Povesť hovorí, že čoho sa tento kráľ dotkol, to sa premenilo na zlato. V prípade Matoviča skúsenosti učia, že čoho sa tento chorý človek dotkne, to sa na h...o premení." Konštatuje nezvyklo vulgárne Belousovová a menuje "úspechy" pána ministra od testovania, až po lotériu.

Aký vizuál, taká reforma, alebo plagiovaný vizuál celej kampane
Minister financií Igor Matovič včera predstavil dlho očakávanú daňovú reformu. Nielen Topky si však všimli, že jej vizuál nie je úplne originálny. Teatrálnosť "musí byť" Líder OĽaNO tradične s veľkou pompéznosťou predstavil prvú časť pripravenej... Čítať ďalej
15 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Daňová revolúcia

"Marketing má v malíčku ešte od čias svojich reklamných novín." Pripomína politička. Aj na túto revolúciu si stačí ON sám, jediný revolucionár. Pripravoval ju tajne, bez tých, ktorých sa to týka - zamestnávateľov, zamestnancov, odborníkov, národa." 

Načo aj 

"On nás zachráni aj nasilu, aj keby sme sa bránili. A ešte si pritom užije to, čo má najradšej - pozornosť. One man show ako sa patrí. To čo bolo doteraz predstavené ako Daňová revolúcia je pri posúdení zdravým rozumom typický matovičov "ohuk" na ľudí." Prezrádza politička to, čo asi každý vie. "Presne tak, ako je celé jeho verejné  pôsobenie. Jeden príklad za všetky: čachre machre s vlastným majetkom. Previedol ho na manželku, aby ho peniaze nepokazili."

Ohuk!

"Nebolo to náhodou preto, že ho už tie peniaze pokazili a chcel ich len skryť pred verejnou kontrolou, ktorej by on ako politik podliehal a jeho manželka nie?" Poznamenáva Belousovová. 

VÝZVA na darovanie krvi z Martina
Podľa portálu aktuality.sk má nemocnica v Martine akútny nedostatok krvi. Preto aj my prosíme darcov krvi o darovanie tejto vzácnej tekutiny. Na odber krvi je potrebné sa objednať na konkrétny deň a hodinu. Očakávajú vás na Transfúznej... Čítať ďalej
15 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Nie je v tom sám

Spuzodpovednosť za jeho pôsobenie v politike majú podľa Belousovovej rovnakým dielom jeho koaliční partneri a prezidentka. "Tá sa dokonca nedávno vyjadrila, že táto koalícia má veľa kvalitných ľudí s dobrými zámermi. Keďže Matoviča vymenovala na post ministra financií ( jeden z najdôležitejších) , zrejme ho začlenila do množiny tých najšikovnejších koaličných odborníkov."

www.facebook.com/anna.belousovova/posts/4520156484727658

Strach o teplé miesta

"Nikto z koaličných partnerov, ani pani z paláca zo strachu o dobré bidlo nepovie, že ľudia s mentálnou výbavou Matoviča by sa mali liečiť a nerobiť žiadne revolúcie, ktoré sa týkajú živých ľudí. A čo odborníci z oblasti duševného zdravia?" Pýta sa politička a pripomína: "Pamätám si, že sa vyjadrovali k Mečiarovi. Prečo sú teraz ticho? A dokedy necháme my ostatní rozhodovať o našich životoch tohto "obyčajného ... človeka?"