Politický alibizmus tečie z Pellegriniho ako vodopád
14 | 11 | 2021 I Eka Balašková

Na stredu, 17. novembra chystá rôzne protestné zhromaždenia niekoľko opozičných strán. Smer popri svojom sneme chce stihnúť kladenie vencov k soche A. Dubčeka a hnutie Republika svojich priaznivcov zvoláva na protestné zhromaždenie tiež. Hlas-SD ako opozičná strana sa nechystá nikam. A podľa Erika Tomáša sa k nim nepripojí.

Alibisti

"My chystáme na 17. novembra vlastnú akciu s jedným zásadným vyhlásením. To sa bude týkať referenda" Uviedol podpredseda Hlasu E. Tomáš pre TA3 v odpovedi na otázku, či sa strana pridá k protestným zhromaždeniam, ktoré ohlásili Smer-SD a Republika. "Pretože ľudia už budú môcť vidieť, ako sa vládna koalícia vyfarbí. Blíži sa termín, keď bude možné zmeniť Ústavu tak, aby sa referendum o predčasných voľbách mohlo konať." 

R. Fico: Pani prezidentka, my ticho nebudeme!
V parlamente sa tento týždeň prerokovávali zákony, týkajúce sa tretej vlny pandémie covidu19. V rozprave vystúpil aj Róbert Fico, predseda opozičnej strany Smer-SD. Nebudeme ticho Prezidentka SR Zuzana Čaputová odkázala opozičným lídrom, že majú... Čítať ďalej
14 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Taraba rečniť bude

Člen parlamentného výboru pre kultúru a médiá Tomáš Taraba potvrdil, že sa ohlásených protestov zúčastnia. „Ja budem vystupovať na jednom mítingu, podpredseda strany Marek Géci na druhom. My sa teda týchto protestov zúčastníme,” oznámil.

Želá ďalšie premorenie

Predseda Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť Juraj Krúpa (OĽANO) zaželal kolegom “ďalšie premorovanie”. Ich prístup dokazuje, akú majú zodpovednosť voči štátu, ale i vlastným voličom. „Len sa cez ich chrbty dostať k moci,” vyhlásil v Ta3. 

Pózer Pellegrini terčom výsmechu: "Národ teraz nepotrebuje plagátové fotky ženského idola" (FOTO)
Zaželal pekný deň a dostal nemilosrdný výsmech od Slovákov. Líder Hlasu Peter Pellegrini zavesil na internet snímku, na ktorej je opretý o starú šopu nastajlovaný ako v Národnej rade. Biela košeľa, slušné topánky a modré nohavice sú pritom, zdá sa,... Čítať ďalej
09 | 08 | 2021 | Tibor Sipos