Krik v živom vysielaní medzi Sulíkom a Pellegrinim
14 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

Nedeľa ako vždy patrí aj politike a politickým reláciám. Jednou z nich bola aj relácia O 5 minút 12. Vo verejnoprávnej televízii RTVS sa stretli minister hospodárstva Richard Sulík (SaS) a predseda strany Hlas - SD Peter Pellegrini. "Hanbite sa!" Kričal v živom vysielaní podľa portálu Topky Sulík na Pellegriniho.

Hádku medzi Sulíkom a Pellegrinim vyvolala téma očkovania a zvýhodňovania skupín ľudí. Iskrilo to medzi nimi od prvej chvíle. Ale inak, ako medzi čerstvo zamilovanými. Sulík Pellegrinimu vyčítal, že nerozumie dátam. "Tak čo tu teraz mudrujete?" spýtal sa ho podľa portálu Topky v návale hnevu predseda SaS.

Pellegrini mu oponoval a dodal, že vláda nemyslí na nezaočkovaných. "Vašou povinnosťou je kúpiť im tie lieky. Neskáčte mi do reči! Kedy im kúpite tie lieky?" vrátil podľa Topiek Sulíkovi slovný úder Pellegrini.

Starosta Becík: Konšpirácie a hoaxy sa stali realitou, potrebujeme nové!
"Nikdy nebudem súhlasiť s povinným očkovaním ani s tým, aby politici delili náš národ podľa toho či sú, alebo nie sú zaočkovaní - na dobrých a zlých!" Citát Branislav Becík Súrne potrebujeme nové konšpiračné teórie a hoaxy, tie z minulého roka sa... Čítať ďalej
14 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová

"Hanbite sa!" Kričal Sulík

"Toto si od vás vyprosím," vrátil mu to Sulík. A dodal, že je extrémne nekorektné, ak Pellegrini tvrdí, že sa na starších a neočkovaných ide vláda vykašľať. "Si vyprosím, aby ste mi hovorili, že sme sa na nezaočkovaných vykašľali. Očkovaných ideme zvýhodniť napríklad prístupom do reštaurácie. Nerozumiete, že je dôležité, aby ľudia neumierali? Toto dokážete pochopiť?!" odpovedal podľa Topiek tvrdo Pellegrinimu Sulík.

Pellegrini mu opäť oponoval tým, že ako premiér so svojou vládou prijímal oveľa tvrdšie opatrenia. "Ale po voľbách, keď prišla nová vláda, sme boli "najvyšší na svete"," povedal Pellegrini. To Sulíka úplne "vytočilo". A na Pellegriniho kričal. "Hanbite sa!" Kričal Sulík. 

Sulika Pellegrini naštval následne opäť tým, keď otvoril sociálne témy, deti a obedy pre deti. "To je lacné! Populistické! Takto prísť do štúdia a hovoriť o obedoch. Hanbite sa za to! Hanbite sa! Hovoríte, že ako premiér ste prišli s oveľa tvrdšími opatreniami. Vy keď ste boli premiérom, vy ste nevedeli, čo je covid. Päť nakazených denne? Vy ste si neodžili nič. My sme si odžili tisíce v nemocniciach. Desaťtisíce prípadov denne. Kalich horkosti sme si práve my vypili do dna. Vy neviete, čo je to manažovať covid! Neviete!" Oponoval podľa portálu Topky Pellegrinimu minister hospodárstva Richard Sulík. 

Laco Lučenič prehovoril o spore s Meky Žbirkom!
Minuloročný dokument s názvom "Meky" odhalil problémy s dlhoročným kolegom Lacom Lučeničom! Informuje pluska.sk Aj keď si veľa fanúšikov myslelo že Mekyho pozná, veľa z nich spoznalo skutočný život hviezdy až po zhliadnutí dokumentu. Kde nie len... Čítať ďalej
14 | 11 | 2021 | Denis Merva