Heredoš (Republika): Sulík je pobehaj, ktorý sa chystá ujsť do Austrálie
14 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik

Situácia okolo Covid pasov pripomína rovnakú tragikomédiu ako tá okolo vakcíny. Ako bolo sľubované nefunguje jedno ani druhé. Ostatne, ani to tretie – naša (ne)milovaná vláda.

Keby to nebolo také smutné, bolo by to na smiech. Pamätáte si ako nám naši „odborníci“ a skvelí koaliční politici vakcínou proti koronavírusu sľubovali zdravie a slobodu? A pamätáte sa ešte na to, ako mali byť Covid pasy akousi priepustkou minimálne po celej EÚ? Nuž a teraz už neplatí nič z toho. Úplne jasne to vystihol v statuse člen hnutia Republika Miroslav Heredoš, ktorý to spojil so šéfom SaS Richardom Sulíkom, ktorého nazval familiárne – pobehaj!

O našich slobodách rozhoduje Ústava, zákony a medzinárodné zmluvy

Za najpodstatnejšiu informáciu dnešného dňa považuje Heredoš to, že si Sulík - ktorý porušuje pandemické opatrenia Mikasa - dovoľuje „krátiť“ ŽIVOTNOSŤ SLOBODY spoluobčanov, ktorí sa rozhodli očkovať!!! „Je nepredstaviteľné, aby si tu kdejaký pobehaj - ktorý sa navyše chystá na útek do Austrálie po voľbách - rozhodoval o životnosti priepustky na slobodu 42% občanov. Drzosť, ktorá nemá obdoby!!!“ konštatuje republikán.

„O našich slobodách rozhoduje Ústava, zákony a medzinárodné zmluvy, nie 12 alebo 9 mesačná platnosť vakcíny a Covid pass, ktorú si uzmyslí Sulík!!!“ píše Heredoš, ktorý vyzýva ľudí na spojenie sa, lebo tento výsmech a klamstvá so slobodou musia vidieť už všetci. „Prosím vás občania, priatelia, ktorí ste zaočkovaní – precitnite, toto, čo robí vláda so životnosťou vašich priepustiek na slobodu je útok na vašu dôstojnosť a česť!!! A šliapať po nich, a tým po vás, nemá nikto právo!!!“ dodáva jasne na samý záver statusu Miroslav Heredoš.

Heredoš: Občania, všímajte si farizejstvo vlády voči vám!
Sľuby sa sľubujú, blázni sa radujú, alebo Sulík sľubuje, podnikatelia sa radujú. To druhé však už vôbec neplatí, pretože zúfalí podnikatelia sa vôbec neradujú, ale doslova zúria. A to najmä tí v gastro prevádzakch. Zvykne sa vravieť aj to, že... Čítať ďalej
30 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik