Heredoš: Občania, všímajte si farizejstvo vlády voči vám!
30 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Sľuby sa sľubujú, blázni sa radujú, alebo Sulík sľubuje, podnikatelia sa radujú. To druhé však už vôbec neplatí, pretože zúfalí podnikatelia sa vôbec neradujú, ale doslova zúria. A to najmä tí v gastro prevádzakch.

Zvykne sa vravieť aj to, že „Nikto vám nemôže dať toľko ako vám môžem ja sľúbiť!“ A presne to platí o ministrovi hospodárstva Richardovi Sulíkovi, ktorý toho už zúfalým podnikateľom v gastro biznise nasľuboval, lenže skutočnosť je taká, že mnohí z nich už padli na kolenách a s podnikaním radšej skončili. Poslanec parlamentu Miroslav Heredoš (REPUBLIKA) v statuse ukazuje, že Richard Sulík iba sľubuje, ale realita je úplne iná.

Sulík klame, že odškodňovací zákon bol trikrát na vláde. Nebol tam ani raz!

Člen hnutia Republika hneď v úvode statusu jasne píše, že oni sú za odškodnenie podnikateľov a odmietajú farizejstvo Sulíka. „Ako býva zvykom - bez povšimnutia a referencie mainstreamu - sme ako hnutie Republika predložili v septembri do Národnej rady návrh odškodňovacieho zákona, ktorý by pomohol živnostníkom a malým podnikateľom! Dnes sa Sulík zase vyjadril, že je dobré predložiť odškodňovací zákon - toto omieľa dookola,“ konštatuje Miro Heredoš, ktorý sa osobne podieľal na príprave tohto zákona a spolu s kolegami strávili nad ním veľa času.

Nevoliť zlodejov, ale ani psychopatov. Len tak sa posunieme vpred, radí Uhrík
Slovensko je síce malá, no zato akčná krajina. Dokazuje to aj dianie za posledné dni aj týždne, ktoré rozhodne stálo za to. Nie je vari týždňa čo by sa u nás neriešili menšie či väčšie politické kauzy, alebo veci, ktoré súvisia s tým, aká... Čítať ďalej
27 | 10 | 2021 | Jozef Uhlárik

„Nastavili sme slušnú formu a výšku odškodnenia pre segmenty cestovný ruch, obchod a služby, teda pre všetkých dotknutých. A viete ako hlasovala SaS-ka na čele so Sulíkom? Za zákon hlasovalo 0 poslancov SaS. Ich poslancov nezaujíma skutočný osud poškodených podnikateľov, pretože 17 ich poslancov hlasovalo proti!“ hnevá sa Heredoš, ktorý patril tiež medzi gastro podnikateľov.

„Je to hanba, ak predseda strany SaS klame, že tri krát bol návrh na vláde. Nebol tam ani raz (!!!) lebo ani raz sa o ňom nehlasovalo, a keď bol náš zákon v Národnej rade, tak ho podporilo 0 poslancov jeho klubu,“ soptí ďalej republikán a dodáva, že tento ich návrh zákona „podporilo“ tak isto nula poslancov zo Sme rodina.. „A týmto ďakujeme klubom, ktorých poslanci hlasovali ZA odškodnenie podnikateľov.

- klub OĽaNO - 1 poslanec ZA

- klub Smer-SD - 23 poslancov ZA

- klub ĽSNS - 4 poslanci ZA

- nezaradení - 19 poslancov ZA“ prezradil Heredoš koľkí poslanci z ktorých strán a hnutí ich zákon podporili. „Štyridsiatim siedmym poslancom Národnej rady leží osud podnikateľov na srdci a podporili nás a vás poškodených v segmentoch. Občania, všímajte si farizejstvo vlády voči vám!“ Odkazuje republikán Miroslav Heredoš strádajúcim a mnohým už zúfalým Slovákom.

Pokuty rozdávať vedia, zdôvodniť to ale podľa zákona nie! „Mimo“ boli aj policajti (VIDEÁ)
Dostali ste pokutu za nenosenie rúška v uzavretom priestore? Tak vedzte, že sa môžete brániť! Mnohé Regionálne úrady verejného zdravotníctva ich totiž vydávajú v rozpore so zákonmi hoci sa tvária, že oni na to majú právomoci. Čítať ďalej
11 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik