Géci: Ľudí nútia k očkovaniu pod hrozbou straty práce.
13 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik

Hovorí sa že: „Čo je dovolené Bohovi, nie je dovolené volovi!“ A presne toto platí o našich poslancoch v parlamente a bežných ľuďoch. Jedni majú všetky práva, druhí iba povinnosti a strach, že prídu nielen o prácu, ale aj o slobodu.

Kto sledoval posledné parlamentné zasadnutia, musel byť šokovaný. Pripomínali treťotriednu reality show, v ktorej si účinkujúci robia z divákov dobrý deň. Poslanci si robia dobrý deň zo svojich voličov už dlhší čas. Otázkou teda zostáva, prečo to Slováci trpia? Prečo ich nevyženú preč? A prečo takých „neznabohov“ vôbec do parlamentu posielajú? Porovnať jedných s druhými sa podujal v statuse právnik Marek Géci.

Naši papaláši v parlamente sú úplne nedotknuteľní

„Takže vládni papaláši v Národnej rade nemusia mať žiadne OTP, ale jednoduchý človek v práci ÁNO?!!!!“ píše hneď v úvode Géci. Vyzerá to ako totalitné vyderanie, ktoré vláda ide uplatniť na pracujúcej vrstve občanov. Tí by sa po novom nemali možnosť bez testu, očkovania a prekonania Covidu dostať na pracovisko. 

Právnik Géci: Ani Mikas, ani Lengvarský za vás platiť dane nebudú!
Marek Géci dnes vyzval podnikateľov v sektore HOREKA (hotely, reštaurácie, kaviarne) cez svoju sociálnu sieť, aby nemali strach. Nebojte sa! "Gastro v čiernych okresoch a prevádzky majú problém!" rázne upozorňuje právnik, no tiež vyzáva, aby sa... Čítať ďalej
02 | 11 | 2021 | Eka Balašková

„Dobre vedia, že ak občanom zoberú aj prácu, donútia ich pod hrozbou, že nebudú vedieť uživiť svoje rodiny, dať sa zrejme zaočkovať, alebo dookola sa testovať,“ prízvukuje právnik, ktorý zásadne odmieta očkovací teror vlády a jej „odborníkov“. „Celá fraška spočíva v tom, že poslanci, ktorí toto zavádzajú, nebudú musieť v Národnej rade preukazovať  žiadne testy, očkovanie ani potvrdenie o prekonaní. Oni majú právo na výkon svojho poslaneckého mandátu a sú nedotknuteľní. Je to čistá hanba " - konštatuje právnik Marek Géci.

Právnik Géci (ŽIVOT-NS): Prečo chcú nezaočkovaných vyčleňovať z bežného života!?
Akúsi „vojnu“ medzi zaočkovanými a nezaočkovanými vniesli medzi ľudí samotní politici, ktorí sa tešia, že nejednotný národ sa proti nim búri iba slabo. Ak by to totiž tak nebolo, asi by sme už mali nielen novú vládu, ale možno i nových... Čítať ďalej
29 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik