Právnik Géci (ŽIVOT-NS): Prečo chcú nezaočkovaných vyčleňovať z bežného života!?
29 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Akúsi „vojnu“ medzi zaočkovanými a nezaočkovanými vniesli medzi ľudí samotní politici, ktorí sa tešia, že nejednotný národ sa proti nim búri iba slabo. Ak by to totiž tak nebolo, asi by sme už mali nielen novú vládu, ale možno i nových politikov.

Tlak politikov na ľudí dať sa zaočkovať experimentálnymi vakcínami neutícha. A to aj napriek tomu, že už iba slepý nevidí, že vakcína vôbec nie je sloboda a už vôbec nie zdravie. Jasné je to i právnikovi Marekovi Gécimu zo strany Život- národná strana, ktorý v statuse poukazuje na dvojaký meter vo vnímaní ľudí, ktorí sú a nie sú zaúčkovaní.

Ja to banda bláznov, ktorí nemajú ani šajnu o ničom, a tak to potom aj vyzerá

„Dvojaký meter? Skôr kilometer! Takže na príklade poslankyne z OĽaNO (Lucia Drábiková – pozn. red.), ktorá odstavila celý parlament je jasné, že Cov... nie je iba o neočkovaných, ale aj očkovaných. Prečo potom Klus a tkzv. odborníci chcú dať ,,SLOBODU“ iba zaočkovaným a nezaočkovaných doslovne vyčleňovať z bežného života!!???“ konštatuje v krátkom statuse Marek Géci. S veľkým súhlasom sa stretol aj u diskutujúcich pod statusom, ktorí svoj názor dali jednoznačne najavo.

Géci: Na koho spoločenskú objednávku majú udiať zmeny na súdoch a v nemocniciach?
Ministerstvá zdravotníctva a spravodlivosti plánujú urobiť zmeny, ktoré by mali viesť k lepšiemu. Zatiaľ sa však súdna mapa aj stratifikácia nemocníc stretávajú najmä s odporom a odmietaním. A to nielen u bežných ľudí, ale aj u zdravotníkov a... Čítať ďalej
18 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

„Jednoduché, odrbali ľudí a musia im dať slobodu, lebo sa budú búriť očkovaní, no zamotali sa do vlastných sračiek,“ píše Martin Morihladko. „Vakcína nie je žiadna sloboda... a my neočkovaní by sme sa skôr mali báť očkovaných a nie naopak!“ myslí si Monika Lukáčová. „Ja to banda bláznov, ktorí nemajú ani šajnu o ničom, a tak to potom aj vyzerá,“ pridáva Jana Jarinová. „Očkovaní, neočkovaní, každý to prenáša tak načo toto trápne divadlo o slobode? Tu ide iba o prachy, aby nenažraní sa zadusili s tými špinavými peniazmi,“ odkazuje Janka.

„Super otázka. Veď títo blbci robia všetko proti zdravému rozumu. Poznám aj zaočkovaných, ktorí skončili v nemocnici s Covidom. Títo blázni majú iný cieľ, na príkaz kapitalistických zmrdov. Asi majú za to dobre zaplatene,“ ide na to tvrdo Lýdia Šarmírová. „Klus. Ďalší užitočný idiot liberálnych fašistov. Reči silné, mozog slabý. Čo dodať?“ kopla si do štátneho tajomníka ministerstva zahraničných veci Mária Farkašová. „Dnes mi kamarátka povedala, že vo firme jej syna sú všetci očkovaní chorí. A hádajte kto teraz musí robiť?“ pokladá rečnícku otázku Majka Janeková. „Chce, aby sa slobodne mohli nakaziť iba medzi sebou. Najlepšie v rade na štvrtú dávku,“ smeje sa Marek Kurta. „Rečou Kovačič Hanzelovej by som povedala: Faktom je, že drvivá väčšina ľudí netuší, čo vo „vakcíne“ vlastne je. A TO JE FAKT!“ konštatuje v diskusii Marianna Straková.

Géci: Nepotrebujeme obrnené transportéry, ale funkčné nemocnice a lekárov v nich
Slovensko je prazvláštna krajina. Zdravotníctvo doslova krváca, chýbajú mu peniaze, odchádzajú lekári a sestry, no našlo sa dosť financií na „prepotrebné“ zbrojenie. Napraví toto už konečne niekedy niekto? Čítať ďalej
14 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik