Matovičov zvláštny splín
10 | 11 | 2021 I Ivan Mihale

Matovičova príliš sentimentálna povaha sa nezaprie. Na sociálnej sieti zverejnil video z čias hlbokého komunizmu. V ňom skupina tvrdo pracujúcich ľudí prichádza pre svoju mzdu, ktorú nie je potrebné diskrétne odovzdávať. Každý si jednoducho vezme čo mu patrí. Ideologický obraz vtedajšej spoločnosti, zrejme citovo zapôsobilo na ministra financií. Len,  ako vždy, mu unikla podstata.

Už pred nástupom Igora Matoviča do funkcie ministra financií sa najmä opozícia vzbúrila a poukazovala na to, že je daňový podvodník. Dokonca podľa posledného majetkového priznania priznáva iba 62 634 eur z verejnej funkcie, iné príjmy nepriznáva, nevlastní byt, nemá auto ani motorku, nevlastní mobil, má iba hotovosť, nepodniká a nič nespláca a žiadne dary nedostal.

Je prinajmenšom smutné, že takýto vládny predstaviteľ, zverejňuje videá odzrkadlujúce čestnosť a morálku.

Mainstream opúšťa loď, Matoviča s Kollárom už potopil!
Bizarné! Konštatuje v svojom statuse na sociálnej sieti novinár, komentátor a šéfredaktor mainstreamového spravodajského webu Aktuality.sk Peter Bárdy. Kollár s Matovičom vraj chcú povaliť vlastnú vládu! Svojej vlády už majú asi plné zuby "Boris... Čítať ďalej
07 | 11 | 2021 | Diana Zaťková