Blaha: Vláda vyhlásila vojnu Slovákom! 17. novembra im ukážeme, že ich čas vypršal!
10 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Komu táto vláda ešte nezničila život, nech sa hlási u súdruha Žinčicu. Vyzýva občanov opozičný poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha vo svojom statuse na sociálnej sieti. Z parlamentu referuje, že koalícia je kompletne rozhádaná a jej členovia sa nenávidia do krvi!

"V parlamente je koalícia kompletne rozhádaná na tom, či zničiť alebo nezničiť život lesníkom a ľuďom v regiónoch. Hlasovanie o národných parkoch odložili, lebo by im zákon neprešiel - nenávidia sa do krvi," napísal v úvode Blaha.

Hádajú sa už o všetkom

No s ekozákonom to podľa smeráka ešte ani zďaleka neskončilo. Vládne hádky pokračujú. Koalícia sa vzájomne masakruje aj na potratoch. "Cigániková verzus Záborská. Votrelec vs. Predátor, druhý diel, v slovenskom dabingu," uškŕňa sa poslanec.

"Áno, uprostred rekordného zdražovania a tretej vlny pandémie je najlepší nápad na svete hádať sa o potratoch a národných parkoch, perfektné, toto je vláda za všetky drobné. Popri tom sa stíhajú hádať aj na reforme zdravotníctva, pretože polka vlády chce rušiť nemocnice v regiónoch a druhá polka nie. Lebo čo je lepšie ako rušiť lôžka uprostred pandémie!" Pýta sa Blaha.

R. Fico - na našom sneme ukážeme, ako správne pristupovať k pandemickým opatreniam!
Robert Fico sa venoval na tlačovke aj snemu Smer-SD, ale aj správaniu sa policajtov a ich šéfa. Snem - ukážkovo zorganizovaná reštaurácia Bude sa konať v Jazdiarni Bratislavského hradu 17. novembra. Bude sa konať v režime OTP, so všetkými... Čítať ďalej
10 | 11 | 2021 | Eka Balaskova

Žiadny pokrok, len spory

A aby toho nebolo dosť, hádajú sa podľa poslanca aj na tom, či rušiť alebo nerušiť súdy v regionálnych mestách. "Kolíková by najradšej zrušila všetky súdy - o tom, kto pôjde do basy, bude rozhodovať len Lipšic s Tódovou! Oni sa hádajú prakticky na všetkom. Štát stojí, parlamentom nič neprechádza, vláda je v kompletnej paralýze. Jediné, na čom sa vedia zhodnúť, je to, ako ubližovať ľuďom," varuje smerák o situácii a pokrokoch nášho parlamentu v otázka návrhov reforiem.

Blaha vyčíta, že vysokým školám ide vláda zobrať autonómiu a pripraviť ich o majetky. "Politizácia školstva - skvelé! Veľký brat bude určovať, čo si smieš myslieť. A keď nebudeš poslúchať, policajt ti dá cez papuľu - veď sľúbili sme si lásku."

Hrozí sociálny výbuch!

"Štrajkujú im zdravotníci, štrajkujú im učitelia, štrajkujú im študenti, protestujú lesníci, protestujú podnikatelia v gastrosektore, búria sa v cestovnom ruchu, protestujú odbory. V uliciach sú ľudia, ktorí protestujú proti policajnej brutalite, búri sa verejná správa, ktorej vláda nepridala ani jedno jediné euro, seniori melú z posledných, rovnako mladé rodiny s deťmi," upozorňuje Blaha na to, že stav je už naozaj kritický.

Podľa neho prakticky neexistuje spoločenský sektor, ktorý by tejto vlády nemal plné zuby. Matovič tu vraj vytvoril svetový unikát: on si proti sebe poštval úplne každého na Slovensku. "Jeho nenávidí celá republika - snáď s výnimkou Pročka a Šípoša, ktorí ustarostene vykúkajú z jeho konečníku," zhodnotil.

Vláda: Schvaľovať má nové pandemické pravidlá
Očkovaní a ľudia, ktorí prekonali ochorenie COVID-19, by v čiernych okresoch mali mať možnosť navštevovať reštaurácie či ubytovacie zariadenia s podmienkou pravidelnej kontroly dodržiavania opatrení. To, na čom sa uplynulý pondelok zhodla koaličná... Čítať ďalej
10 | 11 | 2021 | tasr

Berú ľuďom posledné zvyšky demokracie

A čo nás ešte čaká dnes? "Heger ide do parlamentu predložiť ďalšie segregačné zákony, ľuďom obmedzia pandemické PN-ky, zaočkovaným dajú práva, aby šírili Covid a z nezaočkovaných urobia podľudí... Ach, tá slastná sloboda a demokracia. Toto celé pripravujú týždeň pred 17. novembrom. Berú ľuďom posledné zvyšky demokracie, rovnosti a ľudských práv. Hlavne, že tu budú vrieskať dojatím, ako v roku 89 porazili totalitu," zamýšľa sa Blaha.

Do batôžka si nalož pretvárku, lož a faloš

Poslanec si myslí, že komunisti tu na rozdiel od nich po sebe niečo zanechali - postavili školy, škôlky, nemocnice, cesty, dali ľuďom robotu, sociálne istoty, bezpečnosť a poriadok. "Títo akurát všetko rozkradli a ešte berú ľuďom aj slobodu, ktorou sa tak veľmi oháňali. Urobili z nás otrokov vo vlastnej krajine a ešte si k tomu budú rozcítene spievať, že "do batôžka si nalož pretvárku, lož a faloš" - banda pokrytcov, klamárov a primitívov!"

Podľa smeráka dozrel čas na zásadnú zmenu. "17. novembra si urobíme opravák! My chceme slobodu! Tentoraz už naozaj! Priatelia, príďte s nami odkázať tyranom, že ich čas vypršal!" vyzýva na protest pred parlamentom Blaha.

Erik Kaliňák: V ponuke majú rozdeľovanie národa, sankcie a násilie
Erik Kaliňák na sociálnej sieti v ôsmych riadkoch zhodnotil vládu a riešenie tretej vlny pandémie, ktorá údajne práve vrcholí. Tvrdí, že namiesto riešení má vláda opäť v ponuke rozdeľovanie národa, sankcie a násilie. Nepoučili sa? Pýta sa. Premiér... Čítať ďalej
10 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová