Erik Kaliňák: V ponuke majú rozdeľovanie národa, sankcie a násilie
10 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

Erik Kaliňák na sociálnej sieti v ôsmych riadkoch zhodnotil vládu a riešenie tretej vlny pandémie, ktorá údajne práve vrcholí. Tvrdí, že namiesto riešení má vláda opäť v ponuke rozdeľovanie národa, sankcie a násilie. Nepoučili sa? Pýta sa.

Premiér Eduard Heger predstavil návrhy vlády, o ktorých sa bude hlasovať a ktoré majú priniesť viac slobody. Ale, iba očkovaným. Sú známe povinnosti, obmedzenia. Aj posilnenie právomocí tých, ktorí budú kontrolovať kto je a kto nie je zaočkovaný. "Vláda namiesto riešení má kontrolu, sankcie a násilie," konštatuje Erik Kaliňák. 

Kaliňák si myslí, že vláda sa nepoučila ani z prvej ani z druhej vlny pandémie. "Opäť pri riešení opatrení nepovažuje národ za svojho partnera, ktorý je kľúčový v boji s pandémiou, ale stavia sa do pozície panovníka, ktorého má národ nekriticky počúvať," vysvetľuje.

Heger a spol. sa museli zblázniť! Skutočná „odmena“ pre zaočkovaných
Koaličná rada čurá proti vetru! „Oni“ sa totiž rozhodli, že aj v čiernych okresoch môžu zaočkovaní vlastne všetko. Čo na tom, že si medzi sebou budú „rozdávať“ koronsvírus a ten šíriť ďalaj. Veď sú zaočkovaní, a teda asi - nesmrteľní!!! Darujú im... Čítať ďalej
09 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik

Rozdeľovanie národa, sankcie a násilie

Kaliňák je presvedčený, že výhovorky už miesta nemajú. A poukazuje na to, že tretia vlna je tretia a nie prvá a nemôžu byť neskúsení, alebo na neskúsenosť sa vyhovárať. "Na všetko sa dalo pripraviť. No opäť na obrazovkách pôsobia vystrašene a zaskočene," píše.

Za najhoršie považuje to, že riešením je podľa tejto vlády rozdeľovanie národa, sankcie a násilie a nič iné v ponuke ani nemajú. "Nepoviem nič nové, ale na násilie bude odpoveď vždy len násilie. Čím viac oleja budete prilievať do ohňa, tým horšie sa spálite," dodáva v závere príspevku Erik Kaliňák.

Štátny úradník môže porušiť zákon a nič. Občan ide do basy.
Čosi sa tu melie už roky o akejsi hmotnej zodpovednosti politikov. Ale oni sú aj tak nadľudia. Keby mali aspoň zodpovednosť zo zákona nad dodržiavaním zákona. Ale ani to nie. Dokonca ani médiám táto téma nejak nevonia. Najviac tým, ktoré píšu o... Čítať ďalej
09 | 11 | 2021 | Ivan Brožík