Blaha: Vláda sa zvíja v nenávisti. Odpískajte už traumatizáciu spoločnosti
10 | 11 | 2021 I Ján Papuga

Ľuboš Blaha, poslanec NRSR za stranu Smer - SD poukázal na svojom facebookovom profile na nenávisť v koalícii, ktorý denne traumatizuje celú spoločnosť. A znefunkčňuje závažné rozhodovania, ktoré v čase pandémie veľmi potrebujeme.

Blaha opakuje, že vládna koalícia sa rozpadá, o čom už vie každý. Denne pociťujeme ich vzájomné konflikty. Privítal by, keby sa koalícia rozpadla do symbolického dátumu 17. 11.

Raši: Kupovať si vlastných poslancov...
Richard Raši, poslanec NRSR zo strany Hlas - SD sa stručne vyjadril k situácii v koalícii na svojom facebookovom profile. „Pred rokom a pol mali ústavnú väčšinu, dnes sa boja aj o tú obyčajnú. Vládna koalícia sa zľakla sama seba. Zľakla sa... Čítať ďalej
10 | 11 | 2021 | Ján Papuga
?session=true

Sullík vs. Kollár

Minister za SAS Sulík, ten s početnými škandálmi, ktorý sa silou mocou drží funkcie, odkázal Kollárovi, predsedovi Sme rodina, načo je v koalícii. Veď ničí všetky reformy. Bez ohľadu na to, že sa vládne reformy iba tvária ako reformy. Sulík označil za hlúposť Kollárove nájomné byty, ktoré sú hlavným pilierom programu Sme rodina.

Šeliga a Remišová vs. Kolíková

Šeliga „z Bez ľudí“ „kydá“ na Kolíkovú, zrejme sa chce chopiť ministerstva spravodlivosti. Vraj je mimoriadne žiadaný a ho prehovárajú. „To drzé arogantné šteňa sa spolu s milenkou scápalo pod obraz boží v Hríbovej krčme v čase, keď iné krčmy krachovali kvôli pandemickým opatreniam - a teraz si už vytvára cestičku späť na pozíciu. Že ho hanba nefackuje,“ zlostí sa Blaha.

Advokátka Pirošíková: Vláda PORUŠUJE medzinárodné právo i ústavné práva Slovákov
Relácia TA3 Tak takto?! je známa tým, že si pozýva aj hostí z iných názorových prúdov. V súvislosti s témou epidemických opatrení a vakcinácie. Včera si Anka Žitná pozvala do svojej relácie známu advokátku Maricu Pirošíkovú, bývalú zástupkyňu... Čítať ďalej
11 | 11 | 2021 | Ján Papuga
?session=true

Slušné Slovensko podľa Šeligu

Limuzíny, milenky a chľast. To je zrejme Šeligovo slušné Slovensko. Zneužil smrť Jána Kuciaka, aby sa dostal k „válovu“. Navyše si zase papalášsky presadil tretiu dávku očkovania, ktorá sa odporúča starším ľuďom. „No dobre, nestrácajme čas s ťulpasmi. Dôležité je, že tu máme brutálne urážky Kollára od Sulíka, ktorý Sme rodinu vlastne vyháňa z koalície. Sulík to v nedeľu zase schytal od Naďa z OĽaNO za papalášsky výlet do Dubaja,“ píše bez servítky Blaha.

Matovič a Lipšic vs. všetci

Medzi koalíciou vládne nenávisť a urážanie. Šeliga s Remišovou pranierujú Kolíkovú. Matovič nenávidí aj svojich dosadencov, najmä Lengvarského. Určite trpí tým, že práve minister zdravotníctva je populárnejší ako on sám. To si vypije.

„V parlamente sa vadí Sme rodina s OĽaNO kvôli národným parkom, SaS-ka s OĽaNO kvôli potratom, Sme rodina so všetkými kvôli zdravotnej a súdnej „reforme“, OĽaNO sa máruje navzájom, proste od rána do večera hádky a nenávisť. Presne toto nám treba počas pandémie.

Laššáková: Fico sa zrodil ako Fénix. Kampaň mu robí sama vláda
Advokátka Judita Laššáková sa na svojom profile na sociálnej sieti zamyslela nad tým, prečo Fica tlačia k tomu, aby podporil očkovanie. Okrem toho poukázala na stúpajúcu silu strany Smer - SD. „Poznáte ten pocit, že niečo počujete, vidíte a niečo... Čítať ďalej
09 | 11 | 2021 | Ján Papuga
?session=true

Nezabúdajme, že škandál s austrálskym rančom na Sulíka vytiahol Matovič. A aj únik cestovných pasov z Dubaja má na svedomí stopercentne niekto z koalície - keď tak vidím, kto má v rukách bezpečnostné zložky, trikrát hádajte, kto po Sulíkovi ide. Žeby Matovič? Idú aj po Sme rodine. Pamätáte, ako Krajniak na jar zbesilo pokladal funkciu ministra? Chcel vraj ukázať politickú kultúru. A teraz, keď v jeho rezorte ulúpili 24 miliónov, už takúto ušľachtilú potrebu odchádzať odrazu nemal. Na jar utekal z vlády do parlamentu ako splašené kura, lebo sa bál, že mu hrozí basa a že ho nominanti OĽaNO na čele s Lipšicom a Mikulcovm strčia do väzby. A takto isto sa vyhrážajú aj Borisovi Kollárovi,“ píše poslanec.

Matovič a Lipšic vydierajú celú koalíciu. Pokope ich drží iba ďalšia nenávisť - voči Róbertovi Ficovi. Ideologicky nemajú nič. Politicky to stojí na hrozbe basy, vydieraní a strachu.

Matovič chce všetkých pozatvárať. Okrem seba

„Matovič medzitým poľuje po SaS-ke a kuje svoju sladkú pomstu. Zákulisne robí Sulíkovi zle, ako sa len dá. Sme rodina si už robí kampaň pred predčasnými voľbami a tragéd Šeliga si chce chytro uchmatnúť ešte nejaký tučný flek, lebo o chvíľku skončí na úrade práce. A dnes sa na vláde ešte rozhádali aj kvôli pandemickej PN, ktorú chcú zrušiť, hoci sám minister práce Krajniak tvrdí, že musí ostať, veď tu je - asi si nevšimli - pandémia.“

Blaha: Kolíková musí odísť z politiky. Je hanbou spravodlivosti
Ľuboš Blaha, poslanec NRSR za Smer - SD sa aktuálne vyjadril k dnešnému duelu v TA3 rámci relácie V politike. Hosťami boli Róbert Fico a ministerka Mária Kolíková. Blaha zhodnotil jej pôsobenie v relácii na svojom facebookovom profile. Po... Čítať ďalej
07 | 11 | 2021 | Ján Papuga
?session=true

Napokon stále revú, že rastú čísla. Situácia však nie je až taká, keď otvorili prevádzky v čiernych okresoch pre zaočkovaných a idú rušiť pandemickú PN. A za rúška zatvárajú ľudí.

Smer porastie

„Odpískajte to, lúzri. Čím dlhšie tam budete, tým viac budete padať. A tým viac my budeme rásť. Už sa za vás hanbia aj vlastné rodiny. Slovensko potrebuje lídra a stabilnú vládu - nie túto zoologickú záhradu, ktorú ste z vlády urobili vy,“ uzatvára Blaha.