Prekvapenie: Krčméryho sestra je riaditeľkou klinického skúšania pre Pfizer!
08 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Okolo profesora Vladimíra Krčméryho sa prevalil ďalší škandál. Po zistení člena hnutia Republika a poslanca parlamentu Miroslava Herdedoša je už oveľa jasnejšie, prečo je táto naša uznávaná osobnosť takým veľkým zástancom očkovania experimentálynmi vakcínami.

Vyjadrenia profesora Krčméryho na adresu pandémie COVID-19 boli často veľmi protichodné. Po príchode experimentálnych vakcín proti koronsvírusu sa stal nielen prvým človekom, ktorý ju u nás dostal, ale i jedným z jeho najväčších propagátorov. Člen hnutia Republika a zároveň poslanec parlamentu Miroslav Heredoš však v statuse odkrýva jeden z dôvodov, ktoré k tomu profesora vedie.

Toto je vrchol a des, informácia, ktorá zmení náhľad ľudí na zapredaných odborníkov

Bodom zlomu pre Vladimíra Krčméryho je podľa Heredoša to, že profesorova sestra je vrcholovým manažérom Pfizeru! „Overovali sme to cez tri zdroje,“ píše republikán, podľa ktorého MUDr. Mária Noskovičová, rodená Krčméryová, je absolventkou Univerzity Komenského Bratislava (1990) - všeobecné lekárstvo. „Je tiež vrcholovým manažérom americkej spoločnosti Pfizer pre Česko a Slovensko, ktorá robí na ľuďoch pokusy formou vakcinácie!!!“ prezrádza Heredoš, ktorý ešte dodáva: „Táto žena je sestrou najväčšieho propagátora vakcín, pseudoodborníka a zapredanca Krčméryho. A je 25 rokov zamestnaná v spoločnosti Pfizer, kde aktuálne pracuje ako riaditeľka klinického skúšania pre Česko a Slovensko, čiže sedí na vrcholovej pozícii v tejto spoločnosti!!!“

„Priatelia, už chápeme prečo sa „pseudoodborník“ Krčméry tak zasadzuje za rúška, vakcíny a pokusy na ľuďoch??? Už chápeme, prečo Krčméryho názory propaguje celé mainstreamové spektrum? Prečo sedí v každej diskusii v médiách a zásadne ovplyvňuje mienku našich občanov, otcov, matiek a detí, ktorí následne ničia svoju imunitu a uveria potrebnosti vakcinácie???“ kladie veľmi zaujímavé otázky Heredošov, podľa ktorého sú títo ľudia priamo napojení na americké farmaceutické spoločnosti, ktoré tu propagujú svoje vakcíny a ničia životy a imunity našich spoluobčanov! „Priatelia - občania, stačilo. Toto je vrchol a des, informácia, ktorá zmení náhľad ľudí na zapredaných odborníkov, ktorým ide iba o svoje vačky a peniaze!!!“ končí nahnevane svoj status Miroslav Herededoš, ktorý odkryl ďalší zaujímavý pohľad na našich „odborníkov“.

Krčméry ŠOKUJE: Rúška budeme nosiť ešte 50 rokov!
Náš život sa od základov zmení! Elity globálnej spoločnosti klamú a vzbudzujú v ľuďoch falošný pocit, že očkovanie proti pandémii koronavírusu niečo zmení a my sa vrátime do starých zabehaných koľají. Nie je tomu však tak. V utorkovej relácii TV... Čítať ďalej
27 | 10 | 2021 | Diana Zaťková