Mainstream podľa Bekmatova vrtí psom. A preto zverejnil skutočné výsledky prieskumu dôveryhodnosti členov vlády
08 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

O propagande, za ktorú by sa veru nemuseli hanbiť ani v sovietskej Pravde píše Artur Bekmatov na sociálnej sieti. Príspevok, ktorý zverejnil sa týka prieskumu dôveryhodnosti členov vlády. Okrem iného Bekmatov v príspevku ozrejmil aj, aké sú podľa neho skutočné výsledky prieskumu o dôveryhodnosti členov vlády.  

"Za socializmu vznikol vtip o sovietskej propagande," píše. A pripomína ho: "L. I. Brežnev a Jimmy Carter sa dohodli, že si zmerajú sily v behu na 100 metrov. Samozrejme, že vyhral mladší a aktívnejší Carter. Ale zatiaľ čo americká tlač informovala o víťazstve Cartera a prehre Brežneva, sovietska Pravda priniesla titulok: Sovietsky líder na dôstojnom druhom mieste! S podnadpisom: Americký prezident potupne predposledný".

Bekmatov si myslí, že niečo podobné sme zažili nedávno. V nadpisoch sme podľa Bekmatova zistili, že najdôveryhodnejším ministrom je Vladimír Lengvarský. Po ňom Ivan Korčok. A že ktorí ministri si najviac polepšili, a ktorí najviac pohoršili aj to o koľko je skutočnosť podľa neho iná.

Od zajtra nový prísny režim! Pozrite, čo bude platiť u vás
Väčšina Slovenska bude od pondelka tmavá! Až 36 okresov je v najhoršej čiernej farbe, ktorá dominuje prevažne na východe a v strede krajiny. Oranžové ostávajú už iba posledné dva okresy. Aké opatrenia platia v tom vašom? Mapa Slovenska sa podľa... Čítať ďalej
07 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Skutočné výsledky prieskumu dôveryhodnosti členov vlády

Mainstream podľa Bekmatova vrtí psom. A preto zverejnil skutočné výsledky prieskumu dôveryhodnosti členov vlády. 

&id=108501111443753

"Lengvarskému dôveruje 35%, čiže každý tretí Slovák, nedôveruje mu 61%. Korčokovi 34%, nedôveruje mu 54%. 1/4 ministrov má dôveru nad 30%, zvyšok 3/4 ministrov majú dôveru pod 30%. Slovenskému ministrovi dôveruje v priemere 23% a nedôveruje v priemere 62,5%. Igor Matovič a Veronika Remišová sú mimoriadne nedôveryhodní. Vicepremiérke verí 15%, neverí 81,5%. U Matoviča je to ešte horší pomer (11% vs. 87%)," konštatuje Bekmatov.

Hoaxy a podvody opäť selektujú. Vyberajú si samy, čo je hoax
Poslanec NRSR Tomáš Taraba sa opodstatnene na svojom profile pýta, prečo účelová facebooková skupina pod hlavičkou Polície Slovenskej republiky Hoaxy a podvody tento raz nekoná. Pýta sa tak s súvislosti s kauzou, v ktorej Ministerstvo... Čítať ďalej
08 | 11 | 2021 | Ján Papuga