Uhrík: Naď s takýmto správaním by nemohol robiť ani bachara vo väznici!
06 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Ako môže ústavný činiteľ a reprezentant štátu nazývať ľudí vandalmi, grázlami, dezolátmi? Či dokonca vravieť o "odpade spoločnosti"?! Kladie otázku vo svojom statuse na sociálnej sieti poslanec Európskeho parlamentu Milan Uhrík na margo vyjadrení ministra obrany Jaroslava Naďa. Vyzval premiéra Hegera, aby si s ním urobil poriadok.

To, že sa minister obrany Jaroslav Naď na svojej verejnej a oficiálnej stránke na sociálnej sieti dnes o časti občanov slovenska vyjadril ako o vandaloch, grázloch, dezolátoch a opiciach naša redakcia už informovala. Názor, že je to nehorázne s mnohými občanmi zdieľa aj europoslanec Uhrík.

O čo im ide? O krvavé zásahy polície?

"Toto je nehorázne. Človek s takýmto arogantným správaním by nemohol robiť ani bachara vo väznici, nie ministra obrany!" pohoršuje sa Uhrík v statuse. A pýta sa, ako môže ústavný činiteľ a reprezentant štátu nazývať ľudí vandalmi, grázlami, dezolátmi? Či dokonca vravieť o "odpade spoločnosti"?!

"O čo im ide?! O krvavé zásahy polície? Za blbé rúška?! Myslime si o rúškach čo chceme, ale aby kvôli nim policajti mlátili ľudí ako vrahov na úteku je nehorázne," vyjadril svoj názor politik.

Podľa Naďa sú Slováci vandali, grázli, dezoláti a najnovšie opice! Ľudia mu to dali vyžrať
Opice na plote úradu vlády, opice na štadióne v Trnave a opice v Lidli v Piešťanoch. Takto okomentoval incident v supermarkete v Piešťanoch minister obrany Jaroslav Naď v profile na sociálnej sieti! A ľudia mu pod príspevok odkázali, čo si o ňom... Čítať ďalej
06 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Poslúchať takýchto magorov nedovolí vlastná hrdosť

"Jasné, že ľudia už nebudú rešpektovať opatrenia tejto vlády! Ako by aj mohli?! Veď to už človeku vlastná hrdosť nedovolí poslúchnuť takýchto magorov a vlastná česť mu povie - vzopri sa! Radšej dostanem koronu, ale nebudem slúžiť psychopatom ako otrok!" myslí si Uhrík.

Podľa neho táto vláda do spoločnosti zmier, normálny život a radosť na budúcnosť nikdy nedonesie. "Verejne vyzývame premiéra Hegera, aby zastavil agresívneho ministra Naďa a ospravedlnil sa ľuďom za jeho hulvátske správanie," oslovil verejne premiéra europoslanec.

Podľa neho jediná cesta k uzmiereniu spoločnosti a prekonaniu krízy je rešpekt k ľuďom a zavedenie dobrovoľnosti opatrení. V konečnom dôsledku je to efektívnejšie, ako nútená šikana celého národa. "17. novembra ideme do ulíc - postaviť sa slušným spôsobom proti tejto arogancii," vyzýva ľudí Uhrík.

 

Na obrázku môže byť 1 osoba a text

Zdroj: FB/JN

V závere statusu si ešte Uhrík neodpustil uštipačné P.S.: "Napíšte aj vy na profil ministrovi Naďovi, čo si o jeho psychopatickom správaní myslíte."

Pripravte si peňaženky: Nastáva extrémne zdražovanie potravín!
Je zle, no bude ešte horšie! Zdražuje takmer všetko a podpora štátu je v nedohľadne. Slovenskí potravinári avizujú, že budú musieť zvýšiť ceny svojich produktov - niektorých až o 20-percent! Dôvodom vyšších cien potravinárskych výrobkov je... Čítať ďalej
06 | 11 | 2021 | Diana Zaťková