Pročko prekonal morálne dno! (VIDEO)
06 | 11 | 2021 I Eka Balašková

Ako sa v ostatných rokoch stalo módou, aj Jožo Pročko, poslanec NR SR (pred 20 rokmi by ste mi za toto oslovenie s obrovskou dávkou empatie v očiach posunuli vizitku MUDr. Chocholouška) sa národu prihovára počas jazdy autom. Rozíjma o slobode, očkovaní a o tom, prečo R. Fico v Grécku nezomrel.

Všetci chceme slobodu!

"Či ste, alebo nie ste zaočovaní, všetci chceme žiť slobodne. Žijeme slobodne?" pýta sa dramatickým hlasom Pročko, aby si vzápätí odpovedal, že nie. "Prečo sú opatrenia a obmedzenia? Preto, že sme sa dali zaočkovať? Nie. Preto, že sme sa nedali zaočkovať." a prosí, aby mu ľudia pod video nepísali ich hoaxy. Spomína krajiny, ako Dánsko, Fínsko či Portugalsko, kde je zaočkovanosť viac, ako 80% a tam ľudia žijú slobodne! horlí, ako keby stál pri "kecpultíku" v NR SR.

Sloboda!

"Prečo to nemôže byť na Slovensku? No lebo v očkovaní sme úplne na konci Európy." Vyznáva sa, ako si váži život svoj a svojich najbližších a je hlboko presvedčený, že vakcinácia jemu a jeho rodine zachráni život. Je pravda, tvrdí ďalej, "že aj zaočkovaný môže zomrieť, ale to je promile tých ľudí." a používa príklad, že sa zomieralo aj po očkovaní proti rubeole, ale aj po požití ibalginu. "Ale očkovanie v dejinách ľudstva zachránilo stámilióny životov." 

Kuffa (ŽIVOT-NS) Budajovi: Vy nie ste tvár Novembra 89, Vy ste ksicht ktorý to zneužíva (VIDEO)
Dnes bolo v našom parlamente "dusno". Robil ho tam pán minister Budaj, no Štefan Kuffa (Život - národná strana) ho "upratal, ako obývačku pred Vianocami". Vezmite si tú čapicu a už sa nevracajte! "Ste obyčajný minister! Máte tu s pokorou... Čítať ďalej
05 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Strach

Poslanec Pročko začína kritiku zo široka - tiež si všimol "manifestáciu ľudí bez rúška v obchodných domoch". Automaticky predpokladá, že každý má ochorenie covid, lebo "To vám naozaj vadí to rúško? Že váš covid, keď ho máte, lebo len pre pár mentálne zaostalých ľudí, pre ktorých je covid chrípočka, tak prečo ten covid, keď ho máte, musíte šíriť v tom hypermarkete?" pýta sa poslanec a jediné, čo rozosieva tento človek je STRACH! A strach rozhodne nie je symbolom tej slobody, za ktorú horlí na začiatku videa.

Sme v područí klamárov

Pročko kritizuje predsedu Smeru R. Fica za to, že ľudí verejne vyzýva, aby nenosili rúško a aby ho  nikto nenútil dať sa očkovať. Každý nech si to očkovanie pichne trebárs aj do oka. V tajnej nahrávke však povedal Fico svojim kumpánom, že verejne by to nepovedal, ale covid je strašná vec. "Ficovi zachránil život nejaký doktor na hoteli, pretože Robo Fico mal covid a tak ho to zlomilo, že odpadol. Nebyť toho doktora, tak Robo Fico zomrie. Robo Fico sa zobudil, sfalšoval PCR test, prišiel na Slovensko a tu šíril covid ďalej."

Nech sa Fico zamyslí...

Vo videu sa pán poslanec patetickým hlasom prihovára priamo predsedovi Smeru-SD, aby sa zamyslel, prečo ho tu Boh nechal. "Prečo si na ten covid v tom zahraničí nezomrel. (dramatická pauza) Ja verím, že aj v tebe je ľudskosť, tak tú ľudskosť pusti a zamysli sa! Nie je lepšie ľuďom rozprávať - zaočkujte sa, budeme žiť slobodne, či sme už Smeráci, či sme už ĽSNS, či sme už ktokoľvek. Budeme žiť slobodne."

Prichádza hlavný dôvod videa

"Robo Fico dnes povedal: "ak nebudú predčasné voľby, pani prezidentka na budúci rok, tak tu na Slovensku bude obrovská nenávisť, agresivita, ľudia sa budú zabíjať." Poslanec Pročko to pre menej chápavých, aj "preložil". Podľa neho to znamená, že Fico vlastne povedal, že opozícia to, čo robí, bude robiť naďalej. Bude šíriť nenávisť a tak nás Slovákov "roznenávidí", že my sa tu pozabíjame. Obávam sa pán poslanec, že R. Fico koreň nenávisti vidí vo amaterizme vládnej koalície. 

Bodka na záver

Ako inak, apel na zaočkovanie sa a na dodržiavanie pravidiel od poslanca Pročka nesmie chýbať. 

Lockdown na Vianoce?
Lockdown pred Vianocami opätovne pripúšťa aj minister zdravotníctva Lengvarský. Viac o tom píše Pravda. Zopakuje sa scenár spred roka? Minulý rok sa 20. decembra "zatvorilo celé Slovensko". Ešte si asi pamätáme na "rodinné bubliny" a to, že... Čítať ďalej
06 | 11 | 2021 | Eka Balašková