Kuffa (ŽIVOT-NS) Budajovi: Vy nie ste tvár Novembra 89, Vy ste ksicht ktorý to zneužíva (VIDEO)
05 | 11 | 2021 I Eka Balašková

Dnes bolo v našom parlamente "dusno". Robil ho tam pán minister Budaj, no Štefan Kuffa (Život - národná strana) ho "upratal, ako obývačku pred Vianocami".

Vezmite si tú čapicu a už sa nevracajte!

"Ste obyčajný minister! Máte tu s pokorou prichádzať, nie s takou pýchou a nadávať tu poslancom Národnej rady do idiotov." Karhá Kuffa ministra Budaja."Budete tu rozprávať o novembri osemdesiatdeväť a národné parky tu spomeniete len tak mimochodom. Ten plán obnovy národných parkov, ktorý ste tu spomenuli, to nie je plán obnovy, to je inštitucionálne nastavenie, ako rozkrádať peniaze z eurofondov." 

Miloš Zeman: Vo funkcii ostáva až do úplného konca
Zeman musel konať! Keďže českí senátori začali zvažovať jeho vyhlásenie za nespôsobilého na úrad, český prezident prisľúbil, že bude slúžiť až do konca svojho funkčného obdobia v roku 2023. A to napriek tomu, že strávil takmer mesiac na jednotke... Čítať ďalej
05 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

1,5 miliardy cez mimovládky

"Skutočnosťou je to, že idete vyhnať ľudí z vidieka. Máte ich len za nejakých lúzrov a idiotov. Lesníkov, ktorí tu boli nazvete antivaxermi? A to je nič? Vy neviete, kto napísal encykliku Laudato Si. Ja vám to poviem. Svätý František žil pred osemsto rokmi." Oznámil Kuffa Budajovi.

Rok osemdesiatdeväť

"Keď ste spomínali tento rok. Vy ste nositeľom novodobej totality. Budete tu predkladať sladké rečičky, ale keď vám človek argumentuje, tak ho máte za blázna." rozhorčuje sa Kuffa vo svojom vystúpení a pripomína, že včerajší zásah v hypermarkete bol presne v duchu spred osemdesiatehodeviateho. "A budete sa hrdiť, aká ste tvár Novembra 89."

Opatrenia navrhnuté konzíliom odborníkov (súhrn)
Konzílium odborníkov navrhuje viacero opatrení, ktoré majú reagovať na zhoršujúcu sa epidemiologickú situáciu na Slovensku. TASR prináša ich súhrn. Opatrenia na záchranu ľudských životov a zachovanie funkčného zdravotného systému: - obmedziť... Čítať ďalej
05 | 11 | 2021 | TASR

Nie ste tvár

"Vy nie ste tvár novembra. Vy ste obyčajný ksicht! Obyčajný ksicht, ktorý to zneužíva!" Uzatvára svoj prejav Š. Kuffa.