Blaha: Toto je učebnicová policajná brutalita. Tomuto sa hovorí policajný teror (VIDEO)
21 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Doslova brutálny zásah dvoch policajtov na invalidného dôchodcu v Prievidzi iba za to, že nemal na tvári rúško, pobúril celé Slovensko. Takéto veci by sa diať jednoducho nemali, a aj preto je veľká kritika na mužov zákona oprávnená.


Kritike polície za neadekvátny a hrubý zásah sa nevyhol ani podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha, ktorý v statuse dokonca vyzýva prezidenta policajného zboru Štefana Hamrana na to, aby okamžite odstúpil z funkcie. To, čo v posledné dni pácha on a „jeho chlapci“ je podľa Blahu cez všetky čiary.
Policajný prezident čelí každý deň novému škandálu

Brutálny zákrok policajtov voči staršiemu človeku s telesným postihnutím vznikol kvôli rúšku. Policajti invalidného dôchodcu s barlou fyzicky napadli a spútali ako posledného zločinca. „Toto je učebnicová policajná brutalita. Tomuto sa hovorí policajný teror. Na invalida si trúfajú, ale keď mali v nedeľu na futbale ochraňovať rodiny s deťmi pred agresívnymi chuligánmi, tak ich nebolo,“ konštatuje Blaha, podľa ktorého policajný prezident čelí každý deň novému škandálu.

„V pondelok sa ukázalo fatálne zlyhanie polície na futbale v Trnave - Hamranova polícia sa nečinne prizerala masovej bitke fanúšikov, ktorá mohla mať pre mnohých smrteľné následky. V utorok sa polícia zase vyznamenala: na svojej sociálnej sieti otvorene vstúpila do politického boja a bez akéhokoľvek oprávnenia obvinila opozičného poslanca Tarabu z kyberšikany,“ vyratúva podpredseda Smeru-SD policajné „kopance“ za ostatné dni.

Tak polícia tu moralizuje o šikanovaní? A tento brutálny zásah je čo? (Video)
V USA po podobnom zásahu polície povstali celé mestá, zasadli súdy a padali výnimočné rozsudky. Štát ostro odsúdil zákroky policajtov, pri ktorých sa zversky správali k občanom. U nás? Štát bude mlčať, mainstream to označí za hoax opíc a dezolátov... Čítať ďalej
20 | 10 | 2021 | Ivan Brožík


Blaha tiež pripomína, že „fejsbúkovú stránku Polície SR, ktorá vypustila pročaputovský politický hejt voči Tarabovi, spravuje David Púchovský - bývalý novinár Nového času, ktorý ženám nadáva do „chudier“ a vyhráža sa diskutérom, že si po nich kvôli ich názorom príde polícia“. Smerák si v statuse Púchovského doslova vychutnáva aj za to, že prednedávnom zverejnil tváre malých detí z protivládneho protestu. „To nevadilo, vtedy nebolo treba chrániť deti. Ďaleko mladšie deti... Lebo to neboli Čaputovej deti!“ soptí Blaha a dodáva: „To tu naozaj ideme tolerovať krivé obvinenie opozičného poslanca z kyberšikany priamo zo strany polície? Veď toto je čistý policajný štát! Za toto musia byť Púchovský aj Hamran tvrdo potrestaní! Polícia zneužila svoje právomoci a spustila vlnu nenávisti voči opozičnému politikovi - to kde sme, v Ugande?“

JUDr. Štefan Harabin podáva trestné oznámenie na policajtov z Prievidze
Video, ktoré sa šírilo prostredníctvom sociálnej siete Facebook a ktoré polícia označila operatívne za hoax obsahovalo zákrok polície v Prievidzi. JUDr. Štefan Harabin na sociálnej sieti oznámil, že na "dvoch brutálnych grázlov v radoch... Čítať ďalej
20 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová

Slovensko sa v priamom prenose mení na policajný štát

Ľuboš Blaha sa zameriava aj na spomínaný brutálny a nepochopiteľný útok dvoch policajtov na invalidného dôchodcu. „Brutalita, neprimerané násilie, šikana. Iba kvôli rúšku! Slovensko sa v priamom prenose mení na policajný štát,“ konštatuje smerák. „Na čele polície stojí Mikulcov/Spišiakov nohsled, ktorý útočí na demokraciu. Slúžia mu vyšetrovatelia, obvinení z ťažkých zločinov a vytvorenia systému narafičených udavačov. On ich nazýva „našimi chlapcami“ a čestnú inšpektorku Santusovú, ktorá vyšetrovala ich zločiny, zbaví prípadu a nechá ju šikanovať. A aj keď Santusová prejde detektorom lži na Národnom bezpečnostnom úrade, jej nadriadení ďalej klamú a vystavujú ju na pranier. Čo keby teraz išiel na detektor Hamran s Mikulcom?“ pýta sa Blaha.



Podľa podpredsedu Smeru-SD likvidujú čestných policajtov a dosadzujú všade svoje gorily. Nezvládajú elementárne úlohy vo vzťahu k bezpečnosti na športových podujatiach ani nikde inde. „Voči ľuďom rastie ich brutalita. Hamran je hotová katastrofa. Milan Lučanský sa musí v hrobe obracať, čo za mäsiara sa dostalo do vedenia polície. Vážený pán Hamran, choďte od toho preč! S vami na čele stráca polícia posledné zvyšky dôvery verejnosti. Aj s tým vašim Mikulcom a Spišiakom ste najväčšia hanba Slovenska od roku 1993!“ odkazuje Ľuboš Blaha v samom závere statusu kompetentným.

Šokujúce: Policajná brutalita proti protestujúcim, aj prizerajúcim sa, ľuďom v Melbourne (Drsné VIDEO)
Svet sa po nástupe COVID-19 zmenil takmer na nepoznanie. Teda najmä správanie sa politikov v jednotlivých štátoch, ktorí pre nedodržiavanie ich protipandemických opatrení neváhajú poslať na svojich občanov políciu. Tá proti nim nie raz zasiahne... Čítať ďalej
12 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik