Zagorová odkladá koncerty! Čo prezradil manažér speváčky?
02 | 11 | 2021 I Denis Merva

Pred viac ako dvoma týždňami ju prepustili z nemocnice a odvtedy sa cíti lepšie. Napriek tomu musí Hanka Zagorová dochádzať dvakrát týždenne do Ústavu hematológie a krvnej transfúzie pražskej Všeobecnej fakultnej nemocnice. Informoval blesk.cz

Jej zhoršený zdravotný stav, kvôli ktorému speváčka upadla pred mesiacom do bezvedomia, spôsobuje, že musí prekladať ďalšie koncerty.

„Rozhodne prekladáme novembrové koncerty, ďalej to závisí od toho, ako sa bude Hanka cítiť,“ povedal speváčkin manažér pre portál Aha.cz. Veľmi dúfa, že ju krvná transfúzia čo najskôr postaví na nohy. Je totiž nevyhnutné, aby už v decembri koncertovala, pretože vianočný koncert v Lucerne, ktorý má naplánovaný 16. decembra, je veľmi náročný. „Lucerna je pre Hanku vždy vysiľujúca aj keď je fit, tak je teraz potrebné, aby bola už poriadne rozbehnutá,“ dodal manažér Dvořák.

Covid, ktorý prekonala pred rokom, jej chorobu vrátil a totálne zase rozhodil krvné doštičky. A skolabovala práve, keď bola doma sama. Neter zavolala políciu a tá ju našla v bezvedomí. Vrátiť ju na pódia môžu iba transfúzie, na ktoré musí chodiť dvakrát týždenne. "Dúfam, že tá krv Hanku nabúcha. Vždy je po nej ako znovuzrodená. Karel Gott bol po krvi aj ako vymenený. Koľkokrát mi hovoril človeče, mne snáď dali krv nejakého futbalistu, ako skvele sa cítim,“ zaspomínal Dvořák na maestra.

Živé koncerty vrátane Lucerny teraz teda závisia od toho, ako rýchlo sa speváčkine telo dokáže dať dohromady. „Až čas všetko ukáže, ja ale verím, že sa nám Hanka čoskoro vráti,“ usmial sa manažér speváčky a dodal, že isté je teraz snáď len jedno. A to Hančina účasť na Silvestri Českej televízie, ktorý by mal po mnohých rokoch prebiehať v duchu à la Menšík. „Má tam mať zmes najväčších hitov, čo sa samozrejme točí, ako so všetkými ostatnými, na playback, a nemalo by to Hanku vôbec vysilovať,“ vysvetlil.

Ako vyzerá Zagorová mesiac po kolapse? (FOTO)
Po viac ako dvoch týždňoch, kedy bola Hanka prepustená do domácej starostlivosti si po rovnako dlhej hospitalizácii vyrazila do spoločnosti, a to na 80. narodeniny manžela Blanky Matragi Makrama.Informoval portál aha.cz Do talianskej reštaurácie... Čítať ďalej
30 | 10 | 2021 | Denis Merva