Ako vyzerá Zagorová mesiac po kolapse? (FOTO)
30 | 10 | 2021 I Denis Merva

Po viac ako dvoch týždňoch, kedy bola Hanka prepustená do domácej starostlivosti si po rovnako dlhej hospitalizácii vyrazila do spoločnosti, a to na 80. narodeniny manžela Blanky Matragi Makrama.Informoval portál aha.cz

Do talianskej reštaurácie dorazila Hanka Zagorová samozrejme v sprievode manžela Štefana Margitu. Bola viditeľne oddýchnutá, výborne naladená a veľmi jej to pristalo. Rekonvalescencia jej zjavne svedčí. 

„Gratulujeme Makramovi, manželovi Blanky, k dnešným narodeninám! Ďakujeme s Hankou za pozvanie!“ pochválil spoločnú fotku Štefan Margita. Z nej je zrejmé, že okrem toho, že speváčka skvele vyzerá, cíti sa aj o poznaní lepšie a nechýba totiž ani obľúbené šampanské.

Na prvej fotke je Blanka Matragi so svojim nanželom Makramom, na druhej fotke môžete vidieť spoločnú fotku aj s Hankou Zagorovou a Štefanom Margitom!

 

StarDance nakoniec odvysiela chlapská dvojica moderátorov!
Sobotňajší priamy prenos StarDance, ktorého sa kvôli ochoreniu covid-19 nebude môcť zúčastniť Tereza Kostková nakoniec odvysiela dvojica moderátorov! Česká televízia totiž na sobotňajšiu spolumoderáciu oslovila Aleša Hámu. Informoval o tom český... Čítať ďalej
29 | 10 | 2021 | Denis Merva