Maroš Kramár urobil radikálny krok! Nespoznáte ho (FOTO)
02 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

To je premena! Herec Maroš Kramár zhodil svoje povestné vlnité vlasy, na ktorých si zakladal celý život. Teraz sa pýši prekvapivo krátkym zostrihom!

Rozruch spôsobil Kramár svojím novým imidžom aj u českých susedov, kde je veľmi populárny. Hviezda seriálu Slunečná, kde stvárňuje milionára Johna Linharta, je teraz na nepoznanie. Charizmatický slovenský herec Maroš Kramár zmenil imidž počas jedného jediného večera, píše český Blesk. Ako na jeho premenu reagovali fanúšikovia aj slávni kolegovia?

Na sociálnej sieti Kramár svoj počin lakonicky okomentoval slovami: „Tak som sa včera trochu nudil. Čo na to hovoríte? Život je zmena.“

Zdroj: Instagram/MK

Kvôli mladej priateľke?

Herec si vlani pri lockdowne musel na nejaké výstrelky nechať zájsť chuť, pretože ešte točil Slunečnú a jeho John Linhart nemohol zo dňa na deň len tak meniť vizáž. Teraz má však už voľné ruky. „Maroš to urobil kvôli mladej priateľke,“ šuškajú si vraj jeho kolegovia.

A je možné, že trafili kliniec po hlavičke. Kramár totiž už po rozvode priznal vzťah so svojou pôvabnou manažérkou Inou Oravcovou, ktorá je o štvrť storočia mladšia. Maroš si asi chce novým účesom pár rokov ubrať... Konštatuje Blesk.

Ďalšia markizáčka sa stane maminou!
V spravodajstve televízie Markíza opäť nastal baby boom! Kto sa po Vavrinčíkovej a Ondrejčíkovej stane mamičkou? Dozviete sa aj, či sa rady markizákov rozrastú o chlapca alebo dievčatko. Po moderátorke Televíznych novín Lenke Vavrinčíkovej a... Čítať ďalej
01 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Odozvy sú rôzne

Mnohé jeho fanynky sú v šoku a jeho zmenu neschvaľujú. Niektoré sa mu dokonca nehanbili napísať, že vyzerá ako mafián a že by mal nosiť na verejnosti radšej čiapku, aby svoju hlavu zakryl.

Iní ho zase prirovnávajú k spevákovi Stingovi či k Davidovi Kollerovi. Ozval sa aj Marošov kolega z programu Českej televízie Zázraky prírody Vladimír Koreň. „Maroš, máme na konci novembra točiť Zázraky, to nedorastie!“ obával sa moderátor.

Holubová je nadšená

Všetky reakcie však neboli také negatívne. Eva Holubová, ktorá v Slunečnej hrala Johnovu pravú ruku, sekretárku Hanu Schwartzmüllerovú, bola nadšená. „Obrovské áno! Konečene! Preč s tým naondulovaným ‚princom z NDR',“ kvitovala hercovu premenu. 

Odporučila mu, aby sa ako výborný herec a úžasný komik preorientoval „z bratislavského týnedžera do modu britského komika ála Ricky Gervais“. „Ja som za, aj keď možno budem jediná. Poď do toho, zlatíčko, oni si zvyknú,“ nabádala Kramára Holubová. Prezradila mu, že jej chýba – či už s lokňami alebo s krátkym zostrihom.

Takto vyzerá Monika Beňová rok po pôrode! (FOTOGALÉRIA)
Poslankyňa Európskeho parlamentu Monika Beňová sa pred rokom stala druhýkrát mamou. Dnes rok po pôrode pridáva fotky na instagram so svojou dcérou Leou, na ktorých vyzerá naozaj spokojne a šťastne! Informáciu poskytla pluska.sk Dva roky dozadu,... Čítať ďalej
31 | 10 | 2021 | Denis Merva