Ďalšia markizáčka sa stane maminou!
01 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

V spravodajstve televízie Markíza opäť nastal baby boom! Kto sa po Vavrinčíkovej a Ondrejčíkovej stane mamičkou? Dozviete sa aj, či sa rady markizákov rozrastú o chlapca alebo dievčatko.

Po moderátorke Televíznych novín Lenke Vavrinčíkovej a redaktorke Mirke Ondrejčíkovej sa veľkou novinou pochválila aj ich kolegyňa Zuzana Javorová, píše portál 1pluska.sk.

Už desať rokov v televízii

Redaktorka spravodajstva Javorová patrí k najstabilnejším tváram TV Markíza. Pracuje tu už desať rokov. Začínala v publicistike, no dnes sa venuje najmä zdravotným a politickým témam.

Manžel je tiež markizák

Zuzana je už roky šťastne vydatá za spolužiaka z vysokej školy Petra Javora. „Zoznámili sme sa na prvej prednáške. Všimla som si ho hneď ako prišiel a prvé, čo mi napadlo, bolo, že wow, aký fešák,“ smeje sa. Manželia dokonca spolu pracujú v rovnakej televízii. Peter je totiž kameraman.

Takto vyzerá Monika Beňová rok po pôrode! (FOTOGALÉRIA)
Poslankyňa Európskeho parlamentu Monika Beňová sa pred rokom stala druhýkrát mamou. Dnes rok po pôrode pridáva fotky na instagram so svojou dcérou Leou, na ktorých vyzerá naozaj spokojne a šťastne! Informáciu poskytla pluska.sk Dva roky dozadu,... Čítať ďalej
31 | 10 | 2021 | Denis Merva

Plodná dovolenka

Javorová si však najnovšie bude musieť dať prestávku. Spolu s manželom sa z nich totiž už čoskoro stanú rodičia. „Vytúžené bábätko sme si ‚priniesli‘ z dovolenky na ostrove Hydra, kde sme si po dlhšom a náročnom období v práci išli oddýchnuť," priblížila šťastnú udalosť redaktorka.

"Rodičmi sme sa chceli stať dlhšie, takže prežívame veľkú radosť. Budeme mať dievčatko a malinkej sa už nevieme dočkať,“ prezradila budúca mamička Javorová.

Ako vyzerá Zagorová mesiac po kolapse? (FOTO)
Po viac ako dvoch týždňoch, kedy bola Hanka prepustená do domácej starostlivosti si po rovnako dlhej hospitalizácii vyrazila do spoločnosti, a to na 80. narodeniny manžela Blanky Matragi Makrama.Informoval portál aha.cz Do talianskej reštaurácie... Čítať ďalej
30 | 10 | 2021 | Denis Merva