V SaSk-ke musia mať ukrutný matroš, keď Bittó Cigániková tvrdí, že sa Fico odpočúval sám
01 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Oni si fakt mysleli, že ľudia sú hlúpi? Že budú odpočúvať lídra opozície a Smeru padnú preferencie? Slovensko im ukázalo, kto je tu hlupák - volá sa Igor a jeho vzorom je NSDAP. Takto začal svoj najnovší príspevok na sociálnej sieti opozičný poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha.

Smer opäť stúpol

A ako je to už u smeráka zvykom, pokračoval ďalej a ohodnotil celú situáciu posledných dní. "Podľa dnešného prieskumu na Markíze Smer narástol o viac než percento. A to musí Matoviča ukrutne bolieť," konštatuje Blaha. "Trubka z Trnavy prišla od volieb o takmer 17%, čo je Guinnessov rekord v skoku z mostíku. A na Markíze sa tam Šípoš spokojne ucuľoval, že aké je to skvelé, že takto oklamali národ," dodal.

Matovič má podľa Blahu naozaj veľký čuch na komikov. "Toto nevymyslíš, to je OĽaNO. Keď si už myslíš, že nič smiešnejšie ako Pročko neexistuje, vznikne Tabak. A keď chrčíš na zemi od smiechu z Tabak, pošlú do telky Šípoša."

V SaSk-ke musia mať ukrutný matroš, možno vidia aj lietať slony

No podľa smeráka to najlepšie v poslednom čase dáva Bittó Cigániková. "Ona s plnou vážnosťou zadrela, že prečo nám vadí, že štát odpočúva opozíciu, keď oni tam predsa vyšetrovali pytliakov a porcovanie jeleňov. V SaSk-ke musia mať ukrutný matroš, keď Bitó ešte stále verí, že sa tam niekde pohyboval nejaký jeleň. Možno tam videla aj lietať slony," sarkasticky komentuje Blaha.

Právnik Weis šokuje: Hromadné testovanie bolo zločinom proti ľudskosti
Právnik Peter Weis bol jedným z tých autorít, ktorí adresovali podnet na Medzinárodný trestný súd v Haagu za vykonanie nepovolených medicínskych experimentov na ľuďoch. V prvom prípade išlo o celoplošné testovanie, po ktorom u nás zomreli tisíce... Čítať ďalej
31 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

"A tá slanina na stole možno ožila a začala ako divá svinka tancovať na stole. Keď máš dobrý matroš, aj slony vidíš. Aj ošípané tancujú. Čo len chceš. Len, dopekla, v takýchto chvíľach nelezem do Markízy, Jani. Bože, takto sa strápniť. A ešte sme sa od Bittó dozvedeli, že "sú tu úvahy", že sa odpočúval sám Fico. A poslal to do médií," krúti neveriacky hlavou opozičný poslanec.

Fico odpočúval Fica

Podľa Blahu si koalícia vymýšľa takéto uletené konšpirácie a Fica obviňujú ešte aj z toho, že odpočúval Fica. "Sorry, ale liberalizmus na Slovensku umrel na infarkt. Keď videl Bittó na Markíze."

V závere statusu smerák pochválil hlasáka Matúša Šutaja Eštoka ako v diskusnej relácii prevalcoval "tie dve mentálne nemehlá". "Bravó, Matúš. Nejdem tu teraz predstierať, že len preto, že som v Smere, nepochválim kamaráta z Hlasu - bol si proste výborný! Opozícia musí držať spolu," uzavrel Blaha.

Matovičova reakcia na neúspech očkovacej lotérie - JEHO TO MRZÍ!
Od začiatku očkovacej lotérie prebehlo 12 týždňov. Včera sa skončila a dnes sa konšpirácia potvrdila - bol to krok riadne vedľa. Viac o tom napísali Topky.sk Autora lotérie to MRZÍ?!? Očkovacia lotéria tu bola vysielaná pod názvom "Byť zdravý je... Čítať ďalej
31 | 10 | 2021 | Eka Balašková