Čím to je? Hrob milionára Rezeša je spustnutý a zanedbaný
01 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Sú za tým finančné suchoty? Hroby rodičov oceliarskeho magnáta a miliardára Alexandra Rezeša a jeho manželky Evy Rezešovej st. v obci Oborín, odkiaľ obaja pochádzajú, zívajú tento rok prázdnotou. 

Smrťou miliardára Rezeša (†53) sa puto rodiny s obcou Oborín v okrese Michalovce postupne spretrhalo. Jediné, čo ostalo, bola dušičková návšteva cintorína, píše portál 1pluska.sk.

Umelé kvety a lacné venčeky

Na všetkých hroboch klanu Rezešovcov sú tento rok vo vázach umelé kvety, lacné venčeky. "Evu tu už dávno nikto nevidel. Nemá v Oboríne nikoho, všetci pomreli. Pozemky, ktoré zdedila, už popredala," povedala pre portál Oborínčanka.

Dodala, že Rezešovci v minulosti pravidelne chodili na Dušičky. "Ešte aj potom, keď Šani zomrel. Uťali to vtedy, keď Varholíková spôsobila nehodu v Maďarsku. Asi sa Eva hanbila prísť do Oborína," myslí si miestna žena.

V SaSk-ke musia mať ukrutný matroš, keď Bittó Cigániková tvrdí, že sa Fico odpočúval sám
Oni si fakt mysleli, že ľudia sú hlúpi? Že budú odpočúvať lídra opozície a Smeru padnú preferencie? Slovensko im ukázalo, kto je tu hlupák - volá sa Igor a jeho vzorom je NSDAP. Takto začal svoj najnovší príspevok na sociálnej sieti opozičný... Čítať ďalej
01 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Musí sa v hrobe obracať!

Jej muž začal oveľa ostrejšie. "Pozrite na hroby starých Rezešovcov a Szabóovcov, sú takmer prázdne. V minulosti boli zapratané kvetmi a kahancami. Chápem, že Eva nie je v jednoduchej situácii, ináč by určite nepredala rodinnú vilu, ale aj tak, o hroby by sa mala starať," povedal namrzene. 

Miestny ukázal aj prstom na rozpadnuté dlaždice okolo. "Šani sa musí v hrobe obracať. Taký obrovský majetok nechal a napokon z neho neostalo nič. Je to smutné," prízvukuje Oborínčan.

TOTO si určite prečítajte. Tieto právne rady Harabina vám môžu pomôcť
Štefan Harabin je náš zrejme najznámejší bezrúškovec, na ktorého je zatiaľ krátka nielen polícia, ale aj kompetentné orgány. pretože v zákonoch sa vyzná. Ochota nosiť na tvári rúško je na Slovensku stále menšia a menšia. Ľudia sa búria a odmietajú... Čítať ďalej
30 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik