Kto zapáli viac ako 10 tisíc sviečok pred úradom vlády dnes?
31 | 10 | 2021 I Gabriela Fedičová

Vylodenie v Normandii, alebo druhé Slovenské národné povstanie? Takto pred rokom sa začal plniť sen Igora Matoviča. Sľúbil atómovú bombu, ktorá nakoniec dopadla inde, ako plánoval otec myšlienky: "Celoplošné, celonárodné testovanie." Dnes poslanec OĽaNO Stančík vidí opäť hrozivé čísla a volá po prísnejších opatreniach. Buďme obozretní! 

Matovičove celonárodné testovanie, ktoré s menšími prestávky pokračovalo aj v prvej polovici tohto roku neprinieslo prakticky žiadny prínos. Najväčšia ťarcha bola hodená na mestá a obce a koľko nás to stálo, zatiaľ ešte stále presne nevieme. 

Je dôležité si to opakovať a pripomínať. Zvlášť v období, keď sa podľa médií pripravuje návrat jeho pravej ruky Mareka Krajčího. Údajne sa o tom šepká priamo v hnutí OĽaNO. A z toho dôvodu Krajčího nedávno aj analytici vyzvali, aby radšej čušal a zapaľoval sviečky na hroboch. Bol totiž súčasťou armády bojovníkov, keď sa podarilo celé Slovensko premoriť. A práve Marek Krajčí bol ten, ktorý len aby ulahodil generálovi podľa analytikov za 12 minút stihol slová test, testovania a testovať vysloviť 54 krát.  

Marek Krajčí by sa zrejme Igorovi Matovičovi opäť zišiel. Nedávno v relácii TA3 totiž líder hnutia OĽaNO pripustil, že by sa na Slovensku mohol zopakovať projekt celoplošného testovania obyvateľstva na prítomnosť ochorenia COVID-19, ktoré podľa neho v minulosti pomohlo zastaviť šírenie koronavírusu.

Bukovský: covid semafor je založený na vymyslených a nevedeckých kritériách
Podľa I. Bukovského je covid automat len prostriedkom vlády na vynucovanie očkovania. Vláda hrozí čiernou farbou a nevedeckými, vymyslenými kritériami vydiera občanov, aby ich donútila dať sa očkovať. Bukovský vidí zo súčasnej situácie len jedno... Čítať ďalej
31 | 10 | 2021 | Petra Demková

Poslanec OĽaNO plačká

Fakt? Napadá každého triezvo zmýšľajúceho. A ešte viac potom, ako si prečíta príspevok poslanca Andreja Stančíka z OĽaNO. Napísaný rok po Matovičovom vylodení v Normandii - Slovensku.

"Keď vidím tie hrozivé čísla nakazených, spomínam si ako ešte v lete mnohé európske krajiny prijali tvrdšie opatrenia a covidpassy, ktoré umožňovali vstup do reštaurácie len s očkovaním. Politici naprieč opozíciou a koalíciou sa zjednotili, aby očkovanie propagovali. Aj opozičné strany totiž pochopili, že pri pandémii musí ísť politika bokom, pretože ide o život. Zdravie a zodpovednosť má prednosť pred populizmom," píše Stančík. Člen hnutia OĽaNO, ktorému šéfuje najväčší populista v dejinách slovenskej politiky. 

Stančík píše, že keď bol v septembri v Taliansku, pri každej návšteve im skontrolovali očkovanie. A s čašníčkou vtedy žartoval, že u nás by ju niektorí nazvali fašistkou. U nás ale neplatí, že keď ste očkovaní, môžete do reštaurácie kedykoľvek. Reštaurácie v čiernych okresoch sú totiž zatvorené aj pre očkovaných, aj pre neočkovaných. Čiže žiadny rozdiel p. Stančík, ani keby boli čašníci ochotní kontrolovať očkovanie a očkovaní boli ochotní im ho ukázať.

Pročko vraj už oľutoval vstup do politiky. Pomätenci mu odkazujú: Vydrž!
Poslanec za OĽaNO Jožo Pročko by mohol napísať aj memoáre „Ako sa zo zabávača stal politik“. Čítanie by to bolo možno aj zaujímavé, lebo dodnes väčšina Slovákov nechápe, ako sa tento človek mohol dostať do republikového parlamentu. Jožo Pročko... Čítať ďalej
01 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik

Slovensku by pomohli iba tvrdšie opatrenia. WTF?

Faktom podľa Stančíka je, že Slovensku by pomohli iba tvrdšie opatrenia. Pretože, ako nazval svojich kolegov v NR SR tie sa napriek úsiliu Hegera a Matoviča nepodarilo presadiť kvôli vytĺkaniu lacných politických bodov aj koaličných aj opozičných politikov.   

Stančík sa radí k menšine, ktorá nechcela covidový populizmus. Ale museli chudáci ustúpiť kričiacej koalícii, hoaxom a opozícii. Prísnejšie opatrenia neboli prijaté, ale následky budú podľa neho znášať aj nepopulisti. 

Ehm, len pripomínam, že občania následky volieb zmeny znášajú už viac ako rok. 

Hrobom premiéra Matoviča bolo aj celoplošné testovanie 

Stančík píše, že: "Mali sme na výber medzi vojnou a hanbou, vybrali sme si hanbu a budeme mať vojnu." 

Parafráza na výsledky volieb v roku 2020: " Mali sme na výber, žial niektorí si vybrali. Ostali sme pred celým svetom v hanbe a neustále máme vojnu, ktorú generál hnutia okolo seba vytvára."

A posielam pozdrav pánovi, ktorý pred rokom na sociálnej sieti vykrikoval, že : "...A tak dúfajú, že plošné testovanie bude hrobom pre Matoviča...". Bolo. Nakoniec sa musel premiérskej stoličky vzdať, pretože nie všetci ľudia sú hlúpi. A oči sa pomaly ale isto otvárajú aj tým, ktorí uverili, že vyšetria schránkové firmy pred ktorými plakal, Michelovu vilu vo Francúzsku a uverili divadlu so zapálenými sviečkami pred úradom vlády, ktoré symbolizovali zbytočné úmrtia za predchádzajúcej vlády. 5000 sviečok.

Dnes by ich po roku vlády Igora Matoviča horelo viac ako 10 tisíc. Pretože peniaze sa namiesto zdravotníctva použili na nezmyselné testovania, na nákup testov a zrejme sa nikdy nedozvieme, na čo ešte. 

Matovič má problém! Dostal ranu do chrbta
Od začiatku roka patril medzi otvorených kritikov I. Matoviča. Nepáčilo sa mu veľa vecí, na ktoré poukázal, no nič sa údajne nezmenilo. To mu zložilo ružové okuliare. Ján Krošlák na tému svojho odchodu z poslaneckého klubu pre Plusku prezradil... Čítať ďalej
30 | 10 | 2021 | Eka Balašková