Bukovský: covid semafor je založený na vymyslených a nevedeckých kritériách
31 | 10 | 2021 I Petra Demková

Podľa I. Bukovského je covid automat len prostriedkom vlády na vynucovanie očkovania. Vláda hrozí čiernou farbou a nevedeckými, vymyslenými kritériami vydiera občanov, aby ich donútila dať sa očkovať. Bukovský vidí zo súčasnej situácie len jedno východisko.  

Lekár Igor Bukovský uverejnil výzvu predsedovi vlády Eduardovi Hegerovi. Podľa Bukovského používa vláda na čele s Hegerom covid automat a čiernu farbu na ňom ako prostriedok vydierania a vyhrážok. „Vyzývate ľudí, aby sa dali očkovať,“ pripomína Bukovský a dáva najavo, že konanie vlády prekukol. Premiér využíva čiernu farbu na covid semafore len pre účel vyhrážok občanom.

Covid semafor totiž podľa Bukovského nie je založený na serióznych vedeckých faktoch, „ale na subjektívnych názoroch a vymyslených kritériách a to z údajov ktoré sú veľmi nepresné a neprehľadné.“

Heger podľa známeho lekára, ktorého pre jeho názory na internete blokujú, nielen, že nezvládol riešenie zdravotného problému ale „celú spoločnosť uvrhol do emocionálneho a právneho chaosu, ekonomickej krízy a rozvratu, aký si nikto v našich životoch nepamätá.“ Bukovský má obavy, že pokiaľ sa nepodarí toto deštruktívne pôsobenie čím skôr zastaviť, v našej spoločnosti môže vybuchnúť otvorené fyzické násilie. „Tomu treba za každú cenu zabrániť,“ hovorí.

Bukovský preto požaduje, aby vláda dala výkonnú a politickú moc do rúk prezidentky; a aby tá bezodkladne vymenovala vládu odborníkov. Táto vláda obrazne povedané stratila mandát viesť Slovensko, pretože situáciu nezvládli a svoje šance premrhali.   

Hovorme spolu. Prvá diskusia a provládni "odborníci" ju odmietli
Túto diskusiu očakávalo množstvo ľudí. Celú si ju môžete pozrieť na rôznych platformách, my vám z nej prinášame to najdôležitejšie. Diskusie sa zúčastnilo celé spektrum odborníkov zo všetkých oblastí života. Lekári hepatológ MUDr. Štefan... Čítať ďalej
29 | 10 | 2021 | Eka Balašková